Ukategorisert

Bedre lykke neste gang!

Som mange av Dere vet, så har jeg ventet på en avgjørelse denne uken. Nå har den kommet, og det gikk ikke min vei denne gangen. Men det takler jeg veldig fint. For jeg vet at man må takle en del nederlag før man kan smake på en seier! I mitt hode så var jeg allerede i gang med å lete etter andre løsninger. Så jeg er i gang, og kommer nok på noe lurt etter hvert. Jeg ble selvfølgelig litt skuffet der og da. Men det er helt naturlig når man lengter etter å gjøre en drøm om til virkelighet. I mitt liv så har det skjedd masse som jeg har lært av. Sånn er det denne gangen også.

Jeg er klar for å lete etter andre løsninger. Det er noe som vi alle sammen må jobbe med. For ting går ikke alltid slik vi ønsker det. Nå skal jeg bruke litt tid på neste steg, og tenke meg nøye om. Heldigvis så har jeg det ikke så travelt. Det kommer nok på plass etter hvert. Jeg forberedte meg godt denne gangen, og da er man klar til å stå på videre. For jeg er jo tross alt veldig heldig! Noen ganger blir jeg faktisk litt takknemlig for at livet har vært tøft. For det har gjort meg til den personen som jeg er i dag. Den kunnskapen som jeg har inni meg, betyr mye for meg nå. Men selvsagt så skulle jeg jo helst ha sluppet mye av det vonde.

Hvis Du møter på negativitet og motstand i livet, så forsøk å se fremover likevel. For Du lærer faktisk masse underveis. Det er ikke alltid så lett å se det der og da. Men om en stund så kommer Du til å takle livet annerledes. Nå skal jeg riste av meg den skuffelsen som er i kroppen akkurat nå. For jeg vil veldig gjerne fokusere på det som ligger foran meg. En eller annen gang skal jeg få ting i boks! Det tar bare litt lenger tid enn jeg ønsket meg.

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!