Personlig vekst

Jeg er blitt lettrørt!

Jeg har alltid vært et følelsesmenneske. Det er noe som til tider kan være slitsomt i perioder. Men nå merker jeg en endring. Jeg er blitt lettrørt! Det skal veldig lite til før jeg blir beveget, og tårene triller. Det kan være en fin sang, en video eller film. Sånn har det blitt, og det er litt merkelig. Men de sier at det kommer med aldere. Ikke vet jeg. Men sånn har det altså blitt. Noen ganger så skulle jeg ønske at det ikke skjedde så fort. Men jeg i nær kontakt med følelsene mine, og er blitt mer sensitiv. Så jeg må bare håndtere det så godt som jeg kan.

Livet endrer seg hele tiden. Og vi forandrer oss også. Nå merker jeg at det er del følelser som er blitt forsterket. Men de ulike følelsene kan også minke i perioder. Jeg lever på mange måter med hjertet på utsiden av kroppen. For jeg deler veldig mye, og gir masse av meg selv hver eneste dag på internett. Det velger jeg helt selv, og klager ikke. For det passer meg veldig fint. Men det er viktig for meg å bevare noe helt for meg selv. Jeg prøver også å lære meg at tårer ikke trenger å være negativt. For når jeg blir rørt, så er der jo et behov for å slippe ut følelser der og da.

Her om dagen så lå jeg på sofaen, og så på Youtube. Da kom jeg over sånne bryllupsvideoer hvor brudens far taler eller synger. Og da den ene faren sang så nydelig I loved her first, så knakk jeg sammen. For da kom der mange personlige tanker inni hodet mitt, og jeg tenkte på min egen far. Plutselig skjønte jeg litt mer om hva min far har tenkt. Da var det godt å gråte litt, og sende noen varme tanker til min far som jeg er så glad i. Jeg tror det er lurt å la tårene trille iblant. For da føles det bedre etterpå!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

  • Toril

    Jeg også er lettrørt, og ser jeg en film med en nydelig scene og vakker musikk til kan tårene komme, og hører jeg en nydelig replikk så blir jeg rørt.

    Det er godt å være lettrørt.

    Ønsker deg og dine en kjempefin pinseaften, og ei kjempefin og god pinse <3 🙂

    Purr, purr, og fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *