Personlig vekst

Jeg er ikke som alle andre!

Jeg liker at jeg er litt annerledes. For det får jeg høre stadig vekk. Kanskje fordi jeg deler mer enn mange andre, og jeg velger å være meg selv uansett. Og så er jeg jo blitt en voksen dame på 42 år, men jeg nekter å sette meg fast i en slags bås. Jeg pleier å si at jeg egentlig lever med hjertet utenpå. For jeg har tross alt valgt å kaste alle masker. Det som er minuset, er jo at jeg blir såret og lei meg iblant. Men jeg har blitt flinkere på å takle livet.

I den siste tiden har jeg fått personlige meldinger fra følgere. Det føles rart å lese at noen er «fan» av meg. Det er veldig surrealistisk. Men det gjør meg bare enda mer bevisst på at jeg har et ansvar. For jeg må dele innhold som jeg alltid kan stå inne for. Nå har jeg fått en bekreftelse på at der finnes følgere der ute som virkelig følger meg. Jeg er veldig takknemlig. Men jeg er glad for at jeg er en voksen person. For man kan lett bli revet med av alt mulig i denne bransjen. Det er så koselig å få slike tilbakemeldinger i innboksen.

Nå er jeg i ferd med å ta nye steg, og det er så spennende for meg! Tenk at jeg skal få lov til å jobbe med dette i årene som kommer. Det er en veldig god følelse, og jeg koser skikkelig. Livet har endret seg drastisk. og jeg forsøker etter beste evne å bevare meg selv . Send meg gjerne tilbakemeldinger på mine kanaler. Det er så kjekt å få post fra Dere som følger meg!

Vi blogges!

Følg meg gjerne :

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!