Personlig vekst

Jeg lar meg ikke knekke!

Som de fleste vet, så har jeg hatt en del å rydde opp i de siste årene. Mange ting har kommet på plass, men der er enda noe som gjenstår. Detaljene rundt dette ønsker jeg ikke å skrive om på bloggen på dette tidspunktet. For det er ikke alt som bør være ute i det offentlige rom før det er ferdig. Sånn er jo livet. Men jeg føler meg sterk, og jeg føler meg klar til å ta noen nye steg. Jeg vet at det kommer til å bli krevende for meg, og jeg skal ta godt vare på meg selv underveis. Noen ganger så må rett og slett ting modnes før man kan jobbe seg gjennom det.

Jeg føler meg veldig heldig. For jeg har gode mennesker rundt meg som ønsker å hjelpe meg. Det kommer jeg garantert til å trenge. Men jeg knekkes ikke så lett lenger! Nå er jeg fokusert, og jeg vet hva jeg vil. Da er det enklere å ta de vanskeligste kampene på en god måte. Det er greit at sånne prosesser tar litt tid. For det gjør meg sterkere, og jeg er ikke så redd lenger. Nok en gang så har jeg kommet meg videre, og jeg takler hverdagen bedre.

Det er spennende, men slitsomt. For jeg må være godt forberedt, og vite hva jeg sier og gjør. Men jeg har tro på at det vil løse seg fint til slutt. Her gjelder det å være sterk, og ha god tålmodighet underveis. Livet inneholder mange kapitler, og jeg er i glad for at de fleste er bearbeidet nå. Så må man bare komme seg videre, og tenke fremover! Faktisk så er jeg ganske så spent på hva fremtiden kommer til å bringe. Det er godt å kjenne på en spenning, og at sommerfuglene flyr i magen min!

Hver dag skjer der nye ting. Sånn er livet for oss alle sammen. Man må ta det som kommer om man liker det eller ikke. For meg så er det derfor veldig viktig å ha en positiv holdning. For da er jeg min beste utgave av meg selv, og jeg lar meg ikke knekke!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!