Personlig vekst

Er jeg en dårlig Mamma?

Der finnes mennesker der ute som mener jeg er en dårlig mamma! Det er noe som jeg vet ikke er sant. For jeg er en god mamma, akkurat sånn som de aller fleste mødre er. Men siden jeg stikker hodet mitt frem i offentligheten, så er jeg visst ikke en god mamma lenger. Selv om jeg holder mann og barn borte fra mine kanaler. Som mamma så skal man visst ikke gjøre noe annet enn å være mamma. Eller Du kan ha en vanlig jobb, men ikke på internett! Og man skal i hvert fall ikke skrive om psykiske diagnoser, og utfordringer som kommer i livet,

Beklager, men jeg kan ikke annet en å trekke på skuldrene. For dette er så utrolig teit. Hvordan kan en som leser mine innlegg, bare konkludere at jeg er en dårlig mamma? Det forstår jeg ikke. Og jeg aksepterer heller ikke å få dritt på mine kanaler på grunn av det, bare les her. Jeg har meget bestemte grenser, og jeg passer på min familie. Dere som følger meg fast, vet hva jeg mener om eksponering på internett. Som mamma har jeg et ansvar, og jeg prater masse med barna. For kommunikasjon er et nøkkelord her i huset. At der finnes et mammapoliti, det lever jeg godt med. Jeg kan ikke gjøre så mye med det.

Å være mamma er det aller viktigste i livet. Så jeg fokuserer på å oppdra dem så godt som jeg bare kan. Hver familie har sine grenser, og det er opp til dem å bestemme over seg selv. Vi har mange samtaler her hjemme, men alle er enige i at mamma kan være på internett som Influencer. Jeg er stolt av min lille familie, og vi skal ha en spennende fremtid. Så får de andre si hva de vil. Man kan ikke la andre mennesker styre livet. Og jeg koser meg sammen med mine kjære.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

  • Mette Ask

    Godt skrevet Wenche og jeg er veldig, VELDIG enig. Jeg opplever det samme, selv om jeg ikke legger ut bilder av sønnen min. Mange som mener at med å stikke seg ut som foreldre, så utsetter vi barna for sladder, snakk og mobbing. Jeg forstår hva de mener, men samtidig er det viktig å se an på barnet og på situasjonen. Ikke minst på at hver foreldre tar en egen beslutning og at det bør respekteres. Jeg tenker, gi gjerne beskjed om en ikke er enig i vårt valg, men respekter at vi kanskje ikke er enig i vedkommende sine tanker og meninger