Personlig vekst

Hodet mitt tar helt av!

Jeg er en dame som tenker alt for mye. Det kan være svært krevende i perioder. For hjernen min jobber hele tiden, og det kan være ganske vanskelig å koble av. Det verste er når det holder meg våken om natten, eller lager mareritt. Jeg takler dårlig å få natten min ødelagt på grunn av tankekjøret. Men jeg vet at det kommer perioder hvor jeg nesten ikke merker det. Akkurat nå så er jeg trigget, og da kjører hodet sitt eget løp. Det handler ikke om at jeg mister forstanden på noen som helst måte. Men heller det at hjernen minner meg på traumer som jeg har i bagasjen.

Noen ganger blir jeg veldig sliten, og må ta ekstra godt vare på meg selv. Og jeg merker at det blir enda viktigere for meg å kunne prestere i jobben min samtidig. Det er ikke alltid like enkelt, men jeg klarer det! Og Dere skal vite at det bare er godt for meg å ha denne jobben. For det holder meg i aktivitet, og jeg må fokusere på andre ting store deler av dagen. Så ikke tenk at jeg må roe meg med dette. For det er ikke en løsning som vil fungere for meg. Jeg må drive med det som jeg elsker, og kose meg med oppgavene som venter på meg hver eneste dag. Jeg trenger struktur, bare les her!

Det er godt å ha denne bloggen, og mine kanaler ellers. For jeg må fokusere på alt det som skal skje i fremtiden dersom jeg jobber godt. Og jeg skal nå mine mål, det kan Dere være helt sikre på! Tusen hjertelig takk for alle de fine meldingene som sendes til meg. Og jeg kan forsikre Dere om at jeg leser alt sammen, og forsøker å svare raskt! Det er viktig for meg å være ærlig på mine kanaler, og da pakker jeg det ikke alltid inn. Men jeg er sterk, og finner en vei videre i hverdagen. Et steg om gangen, så klarer jeg meg fint!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!