Personlig vekst

Hurra, jeg er så glad!

Det var utrolig kjekt for meg å våkne opp til flotte meldinger, og gode tall på statistikken! Sånne ting betyr masse for meg, siden jeg gjør så godt som jeg bare kan hver eneste dag. Da er det veldig godt å kjenne på den varme omsorgen følgerene mine har for meg. Og jeg glemmer ut at kroppen min streiker skikkelig i dag. Typisk at den reagerer når der skjer masse på en gang.

Men jeg smiler, og er så glad! For jeg kommer meg videre, og når mine delmål underveis. Det er så spennende for meg, og jeg føler endelig at noe skjer nå. Det har haglet inn med støtte de siste dagene, og det jager vekk alt det vonde. Jeg gir meg selv et klapp på skulderen, og er stolt over den jobben jeg gjør. Endelig føler jeg meg sterk, og jeg er trygg på meg selv.

Fremgang er gøy, og det skaper positiv energi. Så jeg nyter det, og jeg skal jobbe videre. Nå er jeg så klar for å bli kjent med enda flere følgere, og jeg elsker å kommunisere med dere på meldinger. Da får jeg blir kjent med menneskene, og ikke fokusere bare på tall i statistikker. Dere er veldig viktige for meg ,og jeg er utrolig glad for den kjærligheten som jeg får.

Jeg er veldig sliten i dag, og kroppen min verker. Så da tar jeg det litt med ro i dag, men er jo aktiv likevel. Husk at jeg svarer på alle meldinger så kjapt som jeg klarer. Da håper jeg at du har en fin søndagskveld. Jeg skal slappe godt av, og være klar til å ny og spennende uke!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!