Personlig vekst

I dag reiser barna mine!

I dag kjenner jeg på mange følelser. Det er både godt og vondt på samme tid. For i dag reiser begge barna til Egersund, og de skal være borte en hel uke. Det er 4 år siden forrige gang, og jeg kjenner at det er utfordrende for mamma. Men det kommer til å gå fint. For jeg må gi litt slipp, og senke skuldrene ned. Jeg er en veldig stolt mamma, bare les her! Min kjære mann skal kjøre dem, og så skal han på jobb. Dermed blir jeg hjemme alene hele uken!

Dette var ikke planlagt, så det er litt utfordrende for meg å gi slipp. Men jeg vet at det er på tide. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å kose meg her hjemme. Det kommer til å bli en uke som er fylt med egentid, jobb og venninner! Jeg gleder meg til å tilbringe etterlengtet tid sammen med mine venninner. Det er viktig for meg å fylle deler av dagene med ekstra kjekt innhold. For da går tiden fort, og jeg slipper å bli sittende å tenke på ungene hele tiden.

Jeg synes det er vanskelig å la dem gå. Men nå er det avgjort, og jeg tenker at det skal gå bra. De er så store nå, og får bestemme en del ting selv. Og så er vi jo ikke så langt vekke dersom noen vil hjem før tiden. Det kommer til å bli veldig stille i huset de neste dagene, og jeg forsøker å ta det hele med godt mot. Jeg tror at det skal bli litt godt også. For jeg har jo egentlig ikke hatt helt alenetid på lang tid. Så da er det bare å få pakket dem av sted, og bestemme seg for at dette skal gå bra!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!