Personlig vekst

Jeg gidder ikke late som om alt er greit!

Kan noen fortelle meg hvorfor jeg ikke skal skrive sannheten her på bloggen? For jeg kan ikke late som om alt er greit hele tiden. Det er jo tross alt sånn for oss alle sammen at dagene går opp og ned. Forskjellen er bare den at jeg har traumer som gjør hverdagen ekstra tøff på de vonde dagene. Jeg fungerer jo selv om dagen er vond eller god. Jeg forsøker å bruke dagene godt, uansett hvordan formen er. Men denne bloggen brukes som min terapi. Og jeg ønsker å dele litt av det som skjer i min hverdag. Jeg verken kan eller vil dele alt. Men jeg gidder ikke å alltid lagte som om dagen er god, bare les her.

Sannheten er viktig for meg. Jeg vil ha et åpent og ærlig forhold til mine følgere. Og ikke fortell meg at alt er rosenrødt i hverdagen Deres heller. Så det er ikke mer innviklet enn det. Jeg kan ha vonde dager, og ha lov til å si det høyt. Heldigvis så varer det ikke så lenge om gangen, og sånn er det denne runden også. Om få dager kommer alt til å føles bedre. Men jeg må bare komme meg gjennom dette selv. Jeg blir tatt godt vare på, og jeg er omringet av kjærlighet. Så ikke vær bekymret, det kommer til å gå fint snart.

Jeg forteller Dere hvordan min hverdag er. Det er både godt og vondt på samme tid. For meg så er det ganske godt å kunne skrive ned det jeg tenker på- Men jeg vet også at der ligger et stort ansvar i å ha en offentlig stemme. Min ærlighet er utrolig viktig for meg, og med mine diagnoser så vil hverdagen variere. Nå satser jeg på at de vonde dagene snart tar en skikkelig pause, og at jeg kan ta gode valg for tiden fremover. Noen ganger så må man falle litt sammen før man ser alt klart. Sånn var det for meg denne gangen. Jeg trodde at jeg var sterkere på et område enn det jeg faktisk er.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!