Personlig vekst

Jeg hater meg selv!

Noen dager hater jeg meg selv, og jeg hater fortiden min. For det er så ubeskrivelig krevende å komme seg gjennom hverdagen med de skadene jeg har. Og da kan jeg veldig fort falle ned i gammel dritt, og virkelig tenke negativt om meg selv. Jeg vet at det ikke er riktig, men jeg blir overmannet av traumer og depressive tanker. Jeg skulle så gjerne ha kunnet endre på fortiden. Men det er helt umulig. Jeg tok feil valg, og jeg betaler prisen for det resten av livet.

Jeg vet veldig godt at dette er skadelig, og at det ikke hjelper meg på noe vis. Men det er ikke enkelt å riktig fokus hver eneste dag. Alle sammen har vonde dager iblant, og dette er min utfordring. Fornuften min sier til meg at jeg er fin og et godt menneske. Men så kommer traumene, og styggen på ryggen tilbake. Da får jeg tilbakefall, og jeg må jobbe hardt for å komme meg igjen. Jeg vet at jeg kun skal bære min del av ansvaret for fortiden. Men iblant føles det som om jeg må bære alt sammen.

Det er både godt og vondt å skrive dette innlegget. For det føles riktig å dele det, men jeg vet at Dere blir bekymret for meg. Jeg klarer meg ganske bra, men det er en del tanker som svirrer inni meg for tiden. Jeg vet hvorfor, men kan ikke dele det med alle sammen. Så jeg vet også hvordan jeg skal komme meg videre. Det skal ikke få lov til å holde meg nede. Så jeg jobber som vanlig, og jeg klarer meg fint. Jeg vil veldig gjerne ha det positivt inni hodet mitt, og det skal jeg klare!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!