Personlig vekst

Jeg tviholder på kontrollen!

De siste dagene har jeg lært masse om meg selv. For det har virkelig vært mange følelser i sving. Og jeg fikk kjenne på hvor vanskelig det er for meg å gi slipp på kontrollen, bare les her! For jeg har blitt en løvemamma som virkelig har kjempet for en god fremtid. Og da er det vanskelig å la dem reise av sted, og jeg sitter her uten kontroll eller oversikt. Jeg vet at det var på tide å la dem reise. Men jeg måtte innse at dette skapte trøbbel for meg. Og at jeg må jobbe med meg selv i årene som kommer.

Ungene er ikke små lenger, og vi har det godt her i Mandal. Så jeg må senke skuldrene mine ned, og være glad for at livet har ordnet seg på mange områder. Jeg vet at ungene mine er sterke og reflekterte. De kommer til å klare seg helt fint. Så får vi se i ettertid om dette var riktig eller ikke. Jeg kan ikke la min frykt holde dem igjen i all evighet. De vet at mamma alltid kommer til å passe på, og være klar til å hjelpe. Men de må oppleve verden selv, og innse realitetene. Da kan de etter hvert foreta gode valg selv .

Man kan ikke leve livet for dem, og jeg kan ikke endre fortiden vår. Men vi kan jobbe oss gjennom alt sammen, og komme noen steg videre i våre prosesser. Så jeg tror at dette kommer vi til å lære masse av, og gjøre fremtiden enklere for oss alle sammen. Jeg skal starte denne uken med en positiv innstilling, og kose meg i eget selskap, og sammen med gode venninner!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!