Hverdagen

Jeg vil ha rene ord for pengene!

Det som jeg liker aller best med å være en del av Anne Brith Influencer Program, er at man får helt konkrete tilbakemeldinger! Og jeg liker det faktisk bedre og bedre. For når man velger å delta på et kurs, så vil man jo ha valuta for de pengene man betaler. Og her kan jeg spørre om alt, og forvente et skikkelig konkret svar. Det var ganske tøft i starten, for man må tåle å få høre det. Men jeg har nå blitt bedre kjent med Anne Brith, og vet at vi har samme mål! Da er det faktisk veldig trygt å ha en mentor som rister Deg litt iblant. Og jeg vet at hun vil meg vel, og ønsker å gi meg fremgang og suksess!

Jeg kan noen ganger bli ganske lei meg, men det gjør meg sterkere. For denne bransjen her er ikke en dans på roser! Og man må venne seg til kritikk. Man vet jo at det kommer mot en uansett. For man klarer ikke å bli likt av alle der ute. Jeg har vokst som person i løpet av disse få månedene, og jeg gleder meg veldig til å se hvor vi ender til slutt. Jeg har nok blitt hardere i hodet, og våger å være meg selv åpent og ærlig. Det har vær veldig bra til nå, og jeg merker fremgangen. Små steg kommer til å føre meg fremover, bare les her.

Det er spennende å be om hjelp! For man vet ikke helt hva som kommer da. Noen ganger får man ros, og det er bare litt finjusteringer som må til. Men noen ganger må man starte helt på nytt igjen. Jeg har gitt meg selv i oppgave å gjennomføre dette programmet med et åpent sinn. Men jeg sier i fra dersom jeg ikke er enig i det som skal gjøres. For det er jo tross alt mine kanaler. Og jeg gleder meg som et lite barn til å se hvor langt vi kommer! Jeg skal i hvert fall ha en positiv holdning, og gjennomføre med stil!

Vi blogges!

Forresten, jeg vil gjerne tipse Dere om en frisk og herlig dame som jeg følger selv. Sjekk ut Mette sin blogg!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!