Personlig vekst

Nett trollene fikk ikke ødelegge vår dag!

Jeg har hatt en fin dag. For jeg har valgt å fokusere på alt det positive som har skjedd i dag. Jeg og min kjære mann har hatt en hyggelig dagstur, og kost oss til tross for regnvær og nett troll! For i dag har visst alle nett trollene kastet seg over meg. Skal si at folk der ute begynner og legge merke til meg! Det tyder jo på fremgang, eller hva? Vi har snakket om alt mulig i dag, og vært kjærester på tur.

Men fra spøk til alvor, jeg har fått en del meldinger fra mine flotte følgere i dag. Og de kunne fortelle meg at nett trollene hadde kastet seg over meg og mitt. Og jeg er så rørt over at dere bryr dere om meg, og ønsker meg alt vel. Der er ikke så mye man får gjort når det kommer til dette, og jeg velger å ikke fokusere på det. Der kommer alltid til å være mennesker der ute som ikke liker meg. Og det er sånn det er.

Jeg har tatt et valg om å ikke være på Jodel og Kvinneguiden. For jeg ønsker ikke å fylle hodet mitt med negative ord. Det har jeg gjort nok i mitt liv. Så dermed oppsøker jeg det ikke selv, og jeg ønsker ikke å få tilsendt bilder av det heller. La oss vie dem så lite oppmerksomhet som mulig, og fortsette med den positive dialogen som vi har på mine kanaler. Jeg er ikke naiv, og jeg vet der skrives stygge ting som jeg tar avstand fra, og som ikke er sannhet.

Det har vært deilig å være på tur i dag. For vi koser oss i hverandres selskap, og har vært ute en vinternatt før. Så dette går så fint! Tusen millioner takk for all støtte og varme ord! Jeg er så glad i dere alle sammen! Ha en strålende kveld!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!