Personlig vekst

Takler Du ikke min åpenhet, så følg en annen influencer!

Det er ikke alle som liker åpenhet, og de mener jeg deler for mye på internett. Men der kan Dere bare ta det helt med ro. For jeg holder masse for meg selv, og verner om både mann, barn og meg selv! Jeg skjønner at man har ulike grenser, og at jeg nok er i overkant åpen om tabubelagte temaer. Men jeg er ikke redd for å dele. For jeg er en voksen dame som har sunn fornuft, og jeg har klare grenser. Det ser man også dersom man har lest bloggen i en stund.

Men jeg trenger åpenheten min! For jeg jobber meg gjennom mange ting, og det er viktig for meg å kunne snakke åpent om livet. Der er både gode og vonde dager i livet mitt. Og for meg så er det viktig å ikke lage et falskt glansbilde på bloggen. Her skal det være befriende åpent og ærlig, bare les her!. Liker Du ikke det, så følg en annen influencer enn meg. Jeg gleder meg over å kunne dele oppturer og nedturer med Dere. Det har blitt en del av livet mitt, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen.

Vi må være ærlige mot hverandre! Noen liker bloggen min, og andre liker den ikke. Sånn er det. Men jeg må være meg. Og dersom det ikke passer Deg, så er jeg ikke den Du skal bruke tiden din på. Hver enkelt av Dere er hjertelig velkommen til å følge meg! Men jeg mener at det er jeg som bestemmer hvordan bloggen min skal være, og jeg forsøker etter beste evne å ha en positiv og fin blogg!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!