Personlig vekst

Angrer jeg på min synlighet?

Når man har jobben sin på sosiale medier og internett, så blir man synlig. Uansett om man er små eller store Influencere, så vil folk se deg på internett. Har jeg noen gang angret på min synlighet? Nei, det har jeg faktisk ikke gjort. Det betyr ikke at alt bare er en lek. Men jeg føler meg trygg nok i meg selv til å takle det, og jeg synes det er spennende å jobbe med dette i hverdagen.

Jeg tar en dag om gangen, og jobber jevnt og trutt her hjemme i Mandal. Der kan jeg drive med dette, og det er jeg som styrer mine arbeidstimer. For meg så er det helt perfekt, og jeg trives skikkelig godt. Men jeg vet jo ikke hvordan jeg skal takle det dersom jeg blir større. Heldigvis så føler jeg meg trygg og ivaretatt av min mentor. Og jeg vet at hun kommer til å gi meg masse kunnskap om akkurat dette i tiden som kommer.

Min jobb er å skape innhold til mine kanaler hver eneste dag. Der ligger fokuset mitt, og jeg forholder meg til det. Sånn har jeg tenkt å fortsette, og jeg har mine mål som jeg forsøker å nå underveis. Hva som skjer i fremtiden er det ikke noen som vet. Og jeg skal være meg selv, og stå stødig uansett. For det er hverdagen som er livet, og jeg skal gjære jobben min så godt som jeg bare kan.

Synligheten gjør at jeg blir kjent med mange mennesker, og jeg har dere som heier meg frem. Det betyr så mye for meg! Så jeg føler meg ikke så alene lenger. Nå skal jeg kose meg sammen med familien min på denne lørdagskvelden, og ikke være så veldig mye på internett. Så jeg ønsker dere en skikkelig fin kveld, og så prates vi igjen allerede i morgen tidlig her på bloggen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!