Personlig vekst

Endelig kom godfølelsen tilbake!

Det har vært vanskelig for meg på musikkterapien etter sommerferien. Faktisk så har jeg flere ganger vært trist og motløs etterpå. Og jeg har tenkt masse for å skjønne hvor utfordringen min ligger. For jeg trenger musikken så sårt, og den redder meg fra depresjoner. Jeg kan ikke la dette bli ødelagt for meg. Men nå tror jeg at det vil løsne mer for meg. For jeg har kommet til noen konklusjoner.

Jeg takler endringer ganske dårlig. Og jeg trenger tid til å bli vant til endringer. Nå er vi plutselig en del flere i gruppen, og musikken er høyere og annerledes. Det må jeg venne meg til, for jeg ønsker at alle skal få spille musikk som de liker. Men jeg må bare ta pauser når den hardeste rocken spilles. Og så har de revet ned en vegg slik at rommet ble større og annerledes enn før. Ingenting stod der det pleide å stå, og vi fikk nye plasser hvor vi skulle stå.

For meg så er det ikke så lett å fikse slike omrokkeringer. For tryggheten min forsvinner nesten. Sånn er det bare. Og det plager meg at jeg reagerer så sterkt på forandringer. I dag gikk jeg dit med litt blandet magefølelse. For jeg hadde jo lyst til å være med, men jeg var redd for å ikke ha godfølelsen i dag heller. Men endelig kom godfølelsen tilbake igjen , og jeg koste meg veldig. Vi var ikke så mange i dag, og jeg merket en stor endring i eget hode.

Der skjer nemlig alltid en del hos meg når jeg endelig aksepterer det som er vanskelig. Så når jeg her hjemme har jobbet meg gjennom det, så er det ikke så farlig og skummelt lenger. Og jeg klarte å forstå meg selv enda bedre. Dette har jeg jo vært gjennom i andre settinger før. Men denne gangen var det musikkrommet som hadde blitt endret, og da forsvant tryggheten som jeg sårt trenger.

Nå vet jeg at dette sikkert kommer til å gå bra! Jeg må bare finne min plass på nytt, og bruke tid på denne prosessen inni meg. Det kommer til å bli deilig å faktisk glede seg skikkelig til musikkterapi igjen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *