Hverdagen

Handler absolutt alt om penger?

Jeg registrerer at ganske mange lurer på om hvor mye penger jeg tjener på mine sosiale kanaler. Og jeg merker at penger liksom er det eneste som kan måle om jeg er en god nok influencer. Men det som kommer aller først for meg nå, det er å bygge opp kanalene mine skikkelig, og så kan jeg starte på selve inntekstbiten. For dersom man kun blogger for pengene sin skyld, så mener jeg at man har feil fokus fra starten av. Jeg har valgt å gjøre en grundig jobb i oppstarten, og skal komme i gang med kommersielle samarbeid til høsten.

Det kommer til å bli spennende å se utviklingen. For jeg har jo et ønske om å tjene penger, jeg også. Men for meg så er hele livstilen en passion. Og jeg trives veldig godt med denne jobben. Nå føler jeg meg straks klar til å ta neste steget, og vil gjøre det på en profesjonell måte. Jeg velger derfor å ta meg litt tid til denne oppstarten, og heller fokusere på godt innhold og gode rutiner. Det kommer til å være en bonus for meg nå i fremtiden. For mine samarbeidspartnere vet da allerede hva de kan forvente av meg.

Selvfølgelig ønsker jeg å ha en god inntekt. Og jeg kommer til å jobbe beinhardt for å lykkes. Men det er ikke drømmen om store pengesummer som driver meg hele tiden. Jeg har mange andre verdier enn kun pengene. Men vi håper at kanalene vokser, og at dette kan bli en jobb som bringer inntekt. Jeg har bare hatt lyst til å gjøre ting riktig, og ta et steg om gangen. Jeg vil nemlig ha en solid grunnmur som holder oss stødige i lang tid. Og så skal jeg kaste over de ulike mulighetene som passer for meg og min blogg!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!