Personlig vekst

Jeg fikk frysninger!

På musikkterapien på tirsdag så fikk jeg spille noen av mine sanger før de andre kom. Og da var begge de to musikerne med som skal bidra på plateprosjektet mitt med. Jeg kommer aldri til å glemme den følelsen som jeg fikk da. Det var rett før jeg begynte å gråte. For da gitaristen ble med å spille, så fikk jeg skikkelig frysninger! Det var så mektig for meg å kunne oppleve dette! Å vite at nå spiller vi faktisk min musikk, og jeg var skikkelig stolt.

Det er helt surrealistisk, men samtidig helt sant. Musikken min begynner å ta skikkelig form, og jeg elsker det. Dette har jeg drømt om siden jeg var en liten jente, og vi jobber for å lage plate i 2020! Det er ikke så lenge til, og låtene er ikke helt ferdige enda. Jeg måtte ta meg skikkelig sammen for å klare å synge. Det ble så sterkt for meg, og jeg håper inderlig at musikken min faller i smak hos dere der ute. Tenk hvor stort dette kommer til bli for meg!

Å kunne bidra med sin egen musikk, er magisk. Det er noe som har blitt åpnet opp inni meg. Og jeg kjenner at det gjør noe med meg. Jeg har blitt tryggere, og jeg forstår meg selv bedre. Det er på en måte en lærdom fra livet. Jeg ser at tekstene mine berører mennesker, og da vet jeg det fungerer. Som med alt annet i livet, så tar dette tid. Det er en prosess, og jeg gleder meg så utrolig mye til å forhåpentligvis gå i platestudio neste år!

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!