Personlig vekst

Jeg gruer meg!

God morgen!

Se der, da var vi kommet i gang med en ny uke. Og jeg håper at du har det fint, og er klar for å jobbe deg gjennom dagene som kommer. Det er noen ganger litt vel hardt å komme i gang, men det går seg jo som regel til. Denne uken kjenner er jeg litt nervøs, og jeg gruer meg litt. For jeg skal ut av komfortsonen min, og det kan jo være litt skummelt i blant.

På onsdag ettermiddag skal jeg lede et dialogmøte/paneldebatt her i Mandal. Jeg skal holde orden på sakene, og lede debatten mellom politikere og publikum. Temaet er psykisk helse i den nye storkommunen. For meg som ikke er så veldig politisk engasjert, så er det litt fjernt og skummelt. Men det er lokallaget i Mental Helse som arrangerer, og der er jeg leder. Så da ble dette min oppgave.

Det er viktig å presse seg selv litt iblant. For da får man jo nye erfaringer, og det medvirker til personlig vekst. Så sånn sett så er jo dette en gyllen anledning til å teste meg selv litt. De neste dagene skal jeg lese meg litt opp, og forberede meg på det som skal skje. Jeg håper at der kommer folk, og at debatten foregår i vennlige former. Vi er jo svært opptatt av at psykisk helse skal tas på alvor, så det er en viktig debatt-

Men det er ikke før på onsdag. Så da skal jeg jobbe gode disse dagene, og jeg skal teste ut nytt lysutstyr på bilder. Jeg er så heldig som kan jobbe her hjemme, og ikke trenger å stresse av sted til et kontor. Nå må du ha en fin mandag, og så snakkes vi igjen her på bloggen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!