Hverdagen

Jeg skal bli enda bedre!

Jeg ønsker å bli enda bedre i jobben min, og jeg har masse igjen å lære. Det gleder jeg meg til, og jeg ønsker meg solid fremgang steg for steg. Nå skal jeg forsøke å bli enda bedre på fotografering. Og jeg ble så glad da min kjære mann overrasket meg med en del lys utstyr i helgen. Så nå skal jeg jeg venne meg til å bruke det, og få til fine bilder med ren bakgrunn og godt lys!

Det er så godt å kjenne at min kjære mann støtter meg, og virkelig ønsker at jeg skal nå mine mål. Når han plutselig kommer med nytt utstyr til meg, så er det gøy å se at han er engasjert i min jobb. Jeg kommer nok til å bruke litt tid på å bli vant med det. Men dette skal bli kjekt å komme i gang med til uken. Nå lager vi en egnet fotoplass i gangen, og skal teste det litt.

Hva skjer med deg dersom du ikke lykkes i første forsøk? Blir du stresset og frustrert, eller tar du det med et smil? For min del så er det nok litt stress som kommer først. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan for å fikse dette greit, og få gode resultater. Dette er nok en prosess som jeg starter på, og som skal hjelpe meg videre i min jobb som influencer. Steg for steg kommer jeg meg videre, og jeg elsker å lære så masse nytt!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!