Hverdagen

Deilig lørdagskveld!

Wenche Larsen Influencer

God kveld, alle sammen! Jeg håper at dere koser dere på denne lørdagskvelden. Her hjemme råder stillheten, og vi slapper av. For meg så er det obligatorisk å se på Skal vi danse, og jeg simpelthen elsker dette programmet. Så jeg ligger på sofaen, og følger med på nett tv. Min kjære mann er ikke så glad i dette programmet, så da lar jeg han få ha tilgang på vår tv. Vi har hatt en kjempefin dag sammen, og vært på litt shopping i Lyngdal.

Det er skikkelig deilig å ha rolige kvelder hjemme i helgene. Jeg er nok ganske så hjemmekjær, og vil aller helst ha det sånn hver helg. Men vi har fine samtaler, og vi løser opp i små og store hverdagsutfordringer når vi er hjemme begge to. For meg så er det ekstra godt å ha en annen voksen hjemme. For jeg savner ham hver eneste uke. Så selv om jeg ikke er så begeistret , så ble jeg med ham på Biltema og Jula i formiddag.

Nå skal jeg kose meg med lørdagsgodt, og litt pepsi max. Det er ikke så mye som skjer her hjemme i dag, men vi trenger en rolig kveld. Så kos dere alle sammen, og nyt helgen så godt som dere kan! Jeg kommer tilbake med nytt innlegg allerede i morgen tidlig. Vi snakkes!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!