Personlig vekst

Det ordner seg for snille jenter!

Jeg har alltid blitt fortalt at det ordner seg for snille jenter. Men det var i lang tid noe som jeg absolutt ikke trodde på for min del. For jeg stod jo fast i gjørma. Men med tiden så har jeg faktisk skjønt mer om hva det betyr. Og jeg tror faktisk at det orden seg for meg nå. I hvert fall på lang sikt. Selv om jeg fortsatt har utfordringer, så går dagene stort sett bra. Det gjør livet spennende, og jeg elsker å ha så gode rammer rundt meg.

Nå er det veldig viktig å jobbe seg videre. Legge alt det gamle bak seg, og fokusere utelukkende på det som ligger foran meg. Jeg er som dere vet veldig sta, og det har jeg brukt som en fordel i denne tiden. Inni hodet mitt svirrer det mange tanker, og jeg forsøker nå konkretisere drømmene min, og gjøre de om til realistiske mål. Jeg føler meg heldig som har Anne Brith som mentor, og hun er helt rå på å sette seg egne mål.

Det lærer jeg veldig masse av, og jeg gleder meg sånn til kurs neste søndag. Da skal jeg være sammen med en herlig gjeng, og vi skal lære masse som vi trenger å kunne tiden som kommer. Det blir fire timer med fullt fokus, og jeg skal virkelig få med meg all den nye kunnskapen hjem etterpå. Det er så mange utfordringer som kommer min vei, og jeg må være klar til å mestre det der og da.

Jeg kommer helt sikkert til å bli nervøs, og jeg skal reise på en lang dagstur. Det er viktig for meg å ta nye steg denne høsten, og jeg har viktige mål som skal nås i løpet av 2020! Endelig har jeg våget å sette meg hårete mål, og jeg satser virkelig på at alt ordner seg for snille jenter! Jeg skal i hvert fall gjøre mitt aller beste!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!