Personlig vekst

Flybillettene er i boks!!

Herlighet, nå er endelig flybillettene til Tromsø i orden!! Da kan jeg for alvor begynne å glede meg til jeg turen. For helgen 18.-20.oktober skal jeg tilbringe i Tromsø sammen med mange influencer venner! Vi skal ha solide mengder med opplæring, og litt sosialt også. Jeg har valgt å reise opp tidlig fredag, sånn at jeg kanskje får sett meg litt rundt i byen før vi starter på ettermiddagen. Dette er så spennende for meg, og jeg har aldri vært så langt nord før.

Det er snart bare en liten måned til dette skjer, og jeg kan nesten ikke vente. Dette kommer til å bli så lærerikt, og jeg elsker å få ny kunnskap om denne bransjen som jeg er på vei inn i. For jeg tror det er veldig viktig å lære seg masse underveis på denne prosessen, og jeg vil veldig gjerne bli enda bedre i det jeg driver med. Når man har valgt å sette seg høye mål, så må man jo passe på at man lærer det man trenger for å kunne lykkes. Jeg er fast bestemt på å fikse dette, så jeg er veldig spent!

Jeg kommer til å være masse utenfor komfortsonen disse dagene. Så jeg forsøker etter beste evne å forberede meg mentalt på det som kommer. For når jeg først er der, så ønsker jeg å ha en ro som gjør det mulig å faktisk lære mer. I ukene som kommer blir det derfor fokus på å samle positiv energi, og masse pågangsmot. Det betyr også at jeg må ha kontroll på mat og trening. Jeg føler meg tryggere nå, og vet hva som må til for å komme i riktig modus.

Dette minner meg faktisk om jobbreiser som jeg deltok på for en del år siden. Man vet at man må prestere bra, og være på. Jeg merker at dette trigger meg, og at jeg må jobbe med meg selv på innsiden i uken som kommer. For jeg vil ikke ha med styggen på ryggen i kofferten opp til Tromsø. Han kan forbli her hjemme den helgen. Men jeg er realistisk, og vet at ulike verktøy må være på plass for å kunne gjennomføre med stil. Jeg får bare forberede meg så godt som jeg kan, og gjøre mitt beste!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!