Personlig vekst

Hodet mitt er traumatisert!

God morgen!

Det er ganske mange mennesker som spør meg om hvordan jeg kan skrive så masse hver eneste dag på bloggen min. For det er jo en del å skrive tre innlegg per dag året rundt. Jeg skjønner godt at dere lurer på det. Men jeg har en litt spesiell forklaring på det. For det handler ikke bare om at jeg elsker å skrive til dere hver dag. Nei, det handler om at min hjerne er traumatisert. Og jeg lever derfor en hverdag med en del tankekjør. Og når jeg skriver, så får jeg ut det som sviver inni hodet mitt.

For meg så er det befriende å kunne skrive! Faktisk så vet jeg ikke hvordan jeg skulle klart meg uten bloggen. Mitt hode må nemlig tømmes. Og det er jo gull å kunne kombinere det med en jobb. Så jeg føler virkelig at dette hjelper meg skikkelig. Når man endelig finner noe som hjelper, så er det er det viktig å bruke det fornuftig. Og bloggen hjelper meg til å tenke mer positivt, og se at der er en lys fremtid for meg og mine kjære. Dette føles veldig riktig for meg, og da er det jo bare bra å skrive.

Det er ikke kjekt å være traumatisert. Men faktisk så hjelper det meg i denne jobben, og jeg vet det høres merkelig ut. Men jeg har to valg. Enten kan jeg forsøke å bruke det som et nyttig verktøy, eller så kan jeg egentlig gi meg selv en pyton hverdag. Da velger jeg uten tvil å bruke det i jobben min, og faktisk skape meg en fremtid. Det handler om å snu negative opplevelser om til konstruktive erfaringer. Der har jeg blitt flink, og det har reddet meg mange ganger. Når tungsinnet kommer, så vet jeg hva som må gjøres.

Kanskje du også kunne ha godt av å gjøre noe kreativt? Det spiller ingen rolle hva man velger å gjøre. Men fokuser på det som gir deg mestring, og som gir deg en indre ro. Noen bruker maling, mens andre strikker. Noen bygger, eller mekker på biler. Samme hva det er, så lenge man gjør noe kreativt. Jeg vet at det virkelig hjelper meg til å ha en aktiv hverdag. Der er noen der ute som forventer innhold på mine kanaler hver dag. Da kan jeg ikke bare legge meg ned.

Der finnes muligheter der ute, men vi må selv velge å gripe dem. Jeg er svært glad for at jeg har mine kanaler. Og jeg kjenner på en mestringsfølelse hver eneste dag. Det er den aller beste terapien for et traumatisert hode. For meg så er det viktig å formidle at vi alle sammen har et valg. Man kan velge å kjempe seg videre, eller man kan gi opp seg selv. Jeg håper virkelig at du velger å kjempe deg videre! For lenger fremme så ligger det en bedre hverdag for deg.

Mobbing og psykisk vold har gitt meg store skader. Men jeg fungerer i hverdagen, og er stolt over hvor langt jeg faktisk har kommet. Da jeg sluttet i samtaleterapi i vår, så løsnet det enda mer for meg. For jeg kunne ikke komme så mye lenger der etter 9 år med hjelp. Jeg måtte mye heller ut i hverdagen, og oppleve mestring. Finne en vei videre, og våge å gå steg for steg. Jeg vet at der kommer en del utfordringer i livet. Men jeg ser ikke så mørkt på det lenger. For jeg er på et mye bedre sted i livet nå. Og å skrive til dere hver eneste dag, hjelper meg masse! Takk for at du leser!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!