Personlig vekst

Hva er nøkkelen til lykke?

De aller fleste menneskene leter etter lykke. For vi har drømmer og visjoner om hvordan livet vårt skal være, og hva vi skal klare å oppnå. Det blir et slags jag etter den ultimate lykkefølelsen. Noen ganger så tror jeg at vi glemmer hva som egentlig er lykke. Og lykken er ikke den samme for deg som det er for meg. For vi legger en del føringer i livene våre, og har ulike ambisjoner. Noen finner lykken i en kaffekopp hver morgen. Mens noen ikke er lykkelige før de har kjempet seg til toppen av et fjell. Lykke er dermed noe som man ikke kan få definert på en enkel måte.

For meg så er lykke det å ha en familie, og en fin hverdag. Men det er også lykke for meg å endelig nå et hårete mål som har krevd en del innsats. Men er jeg lykkeligere enn det du er? Kan man egentlig sette hverandre opp mot hverandre i det hele tatt? Jeg tenker at dette er individuelt for oss alle sammen. Og det gjør jo livet spennende også. For alle sammen ønsker å oppnå en følelse av lykke gjentatte ganger i livet. Vi må selv velge vår egen vei, og finne mestringspunkt underveis på denne reisen. I mitt liv så har definisjonen av lykke endret seg veldig. Og jeg kjenner på en sterkere følelse av lykke nå enn tidligere.

Livet mitt har tatt mange svinger, og jeg har kommet meg opp mange motbakker. Til tider så har det vært umulig å kunne kjenne på lykke. Men når jeg nå ser hvor langt jeg har kommet, så blir jeg fylt opp med glede og stolthet. Og jeg kan love deg at følelsene mine har våknet opp etter en lang dvale. Det som jeg merker aller mest, er at jeg blir skikkelig glad av små ting. Ting som mange andre ikke tenker på en gang. Men som jeg ikke tar for gitt. Å få muligheten til å oppleve en slik hverdag, er utrolig stort for meg. Og jeg elsker det livet som jeg lever nå, selv om et er tungt iblant.

Jeg velger å se de små tingene, og tillate meg å kjenne på lykke uten dårlig samvittighet. Å la kroppen få kjenne på glede, frigjør masse spenninger i en stiv og smertefull kropp. Så våg å kjenne etter i hverdagen. Kos deg med de små tingene som gjør deg glad. Bruk tiden godt, og unn deg små pauser hvor lykken får lov til å skinne gjennom skyene. For lykken er der et sted. Men man må navigere riktig for å få oppleve den i livet

Jeg ønske deg en fortsatt fin kveld, og ta godt vare på deg selv! Vi prates igjen her på bloggen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!