Personlig vekst

Hva skal jeg ha på meg?

Som mange av dere sikkert har fått med dere, så skal jeg på langtur på søndag. Jeg skal delta på en Influencer workshop på Østlandet, og skal kjøre alene. Men jeg er i full gang med å forberede meg allerede nå. Sånn er jeg bare. Og jeg elsker å forberede meg mentalt, og være så godt forberedt som overhodet mulig. Det er viktig for meg å kunne delta, og faktisk være i god form den dagen. Min evne til å trene mentalt, kommer virkelig til sin rett i slike utfordringer. Jeg gleder meg, og er ganske spent!

Nå har jeg altså begynt å fundere på hva jeg skal ha på meg denne dagen. Som kvinner flest, så tenker jeg masse på det. For jeg er jo i en bransje hvor man tar bilder over en lav sko, og man vil jo se bra ut. Men jeg må også tenke praktisk med tanke på lang reisetid i bil. Så jeg må ha på meg noe som er litt pent, men samtidig er komfortabelt. Så det må uansett bli lave sko på meg denne dagen. Det kan ikke nytte å kjøre langt med penskoene mine. Men jeg kan jo for så vidt bytte underveis også.

Det kan godt hende at du flirer litt av meg nå. For der finnes jo ganske mange ting som er viktigere i livet enn akkurat mine klær. Men for meg så er det faktisk veldig viktig. For jeg må jobbe hardt for å ha nok selvtillit gjennom dagen. Og da vil jeg svært gjerne slippe å tenke negative tanker om antrekket mitt underveis i dagen. Jeg vil ha fullt fokus på det som vi skal lære, og jeg skal være konsentrert på oppgavene som vi får. Jeg vet at der kommer utfordringer som vil kreve pågangsmot og energi.

Herlighet, som jeg gleder meg til dette! For meg så er det fortsatt en barnslig glede over å få muligheter som dette. De siste månedene har der skjedd så masse, og jeg gjør så godt jeg kan. Heldigvis så kan jeg ta en dag om gangen, og ta oppgavene etter hvert som de dukker opp. Jeg har kommet inn i en gjeng med flotte mennesker, og det smitter over på meg. Alle sammen har sine egne drømmer og visjoner. Men vi unner hverandre å lykkes! For meg så er det skikkelig inspirerende å være en del av noe større.

Jeg skal holde dere oppdatert, og så får vi se hvilket antrekk jeg ender opp med denne dagen. Kom gjerne med tips og innspill til meg! Jeg har heldigvis en ganske stor garderobe å velge i, så det burde ikke være så vanskelig å finne noe slom jeg liker. Men det må tenkes litt til, og så får jeg velge. Da jeg skal reise grytidlig om morgenen på søndag, så vil jeg legge alt frem lørdag kveld. Det blir nok stress å få sminket seg, og så være av sted senest kl 07.00 om morgenen!

Det er rart hvordan slike ting som klær kan bli så viktige for meg. Men sånn er jeg altså blitt. Nå elsker jeg å pynte meg, og koser meg med alle de utfordringene som kommer min vei! Jeg er i hvert fall helt sikker på at det blir en skikkelig spennende dag for meg, og jeg skal kjøre forsiktig. Det er første gangen jeg skal kjøre så langt alene, og jeg er litt spent. Jeg skal til og med gjennom Oslo, og håper at trafikken er rolig. Men det er noen dager til, så jeg får roe meg ned litt nå!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *