Hverdagen

Hvem er jeg?

Jeg er utrolig glad og takknemlig for at der hele tiden kommer nye følgere til bloggen min, og de andre sosiale kanalene mine. Det er så stas for meg! Og der har nå kommet henvendelser fra flere som etterlyser en presentasjon av meg her på bloggen. Så da vil jeg jo selvsagt komme med et innlegg om meg selv nå. Jeg blir helt rørt når jeg tenker over hvor heldig jeg er som får lov til å videreutvikle dette til å være min jobb i årene som kommer.

Mitt navn er da Wenche Larsen Gundersen, og jeg er 42 år gammel. Jeg kommer opprinnelig fra Egersund, men flyttet ned til Mandal i februar 2015. Jeg er mamma til to adopterte sønner , og de er nå 12 og 15 år gamle. Jeg har barna fra mitt første ekteskap. Jeg gikk gjennom en skilsmisse i 2012. Heldigvis så fikk jeg en herlig kjæreste kort tid etterpå, og vi giftet oss sommeren 2016 her i Mandal. Min kjære mann kommer herfra, og vi flyttet inn i hans hus på Frøysland i Mandal.

Jeg er utdannet innenfor varehandel, og har fagbrev i butikkfaget. Har tidligere jobbet som lærling, butikkmedarbeider, butikksjef, distriktsselger. Har også vært innom barnehage og eldrehjem som vikar. Men jeg har en del helseutfordringer som gjør at jeg ikke kan jobbe innenfor varehandel mer. Jeg gikk gjennom en livskrise i forbindelse med skilsmissen, og har slitt med en del psykiske utfordringer. Men jeg har valgt å være så åpen som jeg kan, og fokuserer på fremtiden.

Det er til tider en krevende hverdag i mitt liv. Jeg vokste opp som mobbeoffer i gjennom hele grunnskolen. Og jeg levde store deler av voksenlivet mitt med psykisk vold, ydmykelser og trakassering. Det har resultert i at jeg nå har fire ulike psykiske diagnoser. Post traumatisk stress lidelse, panikkangst, depresjon og spiseforstyrrelse. I tillegg så har jeg flere revmatiske lidelser som medfører masse smerte hver dag. Men jeg har det etter forholdene bra nå, og jeg har valgt åpenhet rundt dette temaet.

Jeg er veldig opptatt av å kunne snu negative opplevelser om til konstruktive erfaringer. På den måten føles ikke fortiden min fullt så vanskelig å bære, og jeg klarer å se fremover. For meg så er det to verktøy som hjelper meg aller mest i hverdagen. Det er musikk og fysisk aktivitet. Så jeg deler mine oppturer og nedturer av livet sammen med dere på blogg, Youtube, Snapchat og Instagram. Jeg elsker å holde foredrag eller konserter. Fokuset mitt ligger på personlig vekst, og mestring.

Nå håper jeg at dere kjenner meg litt bedre, og at dere vil kose dere på mine kanaler! Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Still meg gjerne spørsmål til min faste Q&A video på Youtube hver lørdag!

Ha en fin kveld, så snakkes vi her igjen om et par timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!