Personlig vekst

Hvordan knekker man koden?

God morgen!

Da var det enda en ny dag, og den gir oss nye muligheter. Det er godt å tenke på. For noen ganger kan vi jobbe hard, og ikke helt knekke den koden som vi trenger for å komme oss videre. Så hva gjør man egentlig da? Skal man gi opp det prosjektet, og heller forsøke på noe annet? Eller skal man fortsette i lang tid for å knekke koden? Hva er egentlig riktig, og hvor lenge skal man jobbe uten å komme seg nærmere målet?

For min del så handler det om å være tålmodig i hverdagen. For jeg er en veldig rastløs person, og jeg ha resultater i dag. Faktisk aller helst i går. Men der er mange prosesser som tar mye lengre tid enn det jeg ønsker. Likevel så forsøker jeg å jobbe. For jeg er veldig sta, og gir meg ikke så lett. Det kan være en god egenskap, men det kan også være en byrde. For man risikerer å brenne av masse energi uten å løse det.

Jeg tror at i de aller fleste tilfellene, så skal man jobbe videre. For gleden blir så stor når koden endelig knekkes, og man kommer seg videre. Men man må være villig til å ofre en del underveis. For det koster masse arbeid, og tårer kommer iblant. Man blir jo sliten, og da kan man lett bli negativ. Når jeg skal jobbe meg gjennom vanskelige prosesser, så fokuserer jeg på å ta små skritt om gangen.

Man må ut av komfortsonen, og tenke alternativt. Mange ganger ligger løsningen rundt neste sving. Men man våger ikke å gå den veien, og blir dermed sittende fast i gammelt rot. De gangene jeg faktisk våger å gå ut av komfortsonen, lærer jeg som regel aller mest. Og mange ganger har jeg etterpå klart å knekke den koden som fører meg videre i livet. Det kan virke skummelt, men man oppnår som regel mestring.

Så derfor vil jeg utfordre deg til å stå stødig, og kom deg ut av komfortsonen! Forsøk å ta nye steg, og lær av det som skjer underveis. Når jeg virkelig ønsker å oppnå noe, så presser jeg meg gjennom det. Og det medfører litt ubehag, men aller mest glede og ny lærdom. Mitt råd er derfor å våge litt mer! Tenk nytt, og se etter alternative veier til løsningen. Du kommer til å klare det!

Jeg ønsker deg en super dag, og håper at den blir fylt opp av glede, håp og mestring! Vi snakkes igjen her på bloggen til kvelden igjen.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!