Personlig vekst

Jeg bestemmer selv!

En av de tingene som jeg liker aller best med å være Influencer, det er at jeg bestemmer selv! Jeg har ikke en sjef som vokter meg, eller som forventer at jeg skal jobbe etter hans timeplan. Nå kan jeg legge opp dagene mine akkurat slik som jeg selv ønsker, og det er en deilig følelse. Når jeg jobber, så kan jeg ta de pausene som jeg trenger i løpet av dagen. Og jeg kan ha fri på dagtid, og skrive om kvelden. Så lenge jeg klarer å skape innhold til de ulike kanalene, så er det ikke noe problem.

Men det er på samme tid mitt eget ansvar å videreutvikle mine kanaler, og være tilstede på sosiale medier så mye som mulig. Der kommer ikke noen resultater dersom jeg ikke jobber godt nok. Så jeg har ingen andre som jeg kan legge skylden på. For meg så medfører det et stort ansvar, og jeg må stadig vekk utfordre meg selv. Man må være selvstendig, og ha god arbeidsmoral for å kunne lykkes som influencer i dag. Det kommer ikke av seg selv. Faktisk så er det mye mer omfattende enn dere tror.

Da jeg valgte å bli med i Anne Brith Influencer program, så var det flere ting som var avgjørende for meg. For det første så var det en unik mulighet til å lære av en person som virkelig lykkes med sin blogg i sin tid. Og det ser jeg på som en investering, som vil hjelpe meg på lang sikt. Men det var også givende å få bli en del av en gruppe, og være sammen med flere som jager sine drømmer. For meg så er det veldig inspirerende, og jeg er stolt over å være med i den herlige gjengen!

Når jeg sitter her hjemme på mitt kontor hver eneste dag, så får man ikke så masse input. Og jeg vet at det er viktig å fylle på med ny kunnskap fortløpende, og være på hogget når ting skjer. Det er svært viktig for min personlige utvikling, og jeg har kommet langt på få måneder. Jeg er sta som et esel, og jeg skal bruke staheten som et viktig verktøy i årene som kommer. Jeg må selv gå den veien som fører meg fremover, og ta de fornuftige valgene underveis. Jeg føler meg svært heldig.

Jeg føler meg skikkelig sterk for tiden, og jeg vet at det kommer godt med utover høsten. Å jobbe i denne bransjen er uten tvil en tålmodighetsprøve. Og jeg skal holde ut, og jobbe knallhardt mot mine mål. Det er mange steg som skal tas, og jeg kommer garantert til å tryne iblant. Men det kan ikke stoppe meg! Nå er jeg så bestemt på hva jeg vil drive med, og jeg skal finne den riktige veien frem dit jeg vil være. Heldigvis så har jeg en ektemann som virkelig har troen på meg, og som heier på meg.

Det er spennende å satse på seg selv! Og ja, det er skummelt også noen ganger. Men jeg vet at det bor masse inni meg som venter på å komme ut i lyset. Det handler om å åpne en og en dør, og så får vi ta det som det kommer. Dere kommer til å få se nye sider av meg selv, og jeg gleder meg veldig. Så nå fokuserer jeg på en dag om gangen, og forsøker å nå mine målsettinger denne høsten. Jeg kan ikke holde meg selv tilbake lenger. Det her betyr så mye for meg. Tusen takk for at du velger å følge meg !

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!