Personlig vekst

Jeg er bestemt, og sier nei!

God søndag!

Jeg håper at dere har en fin søndag, og at helgen har vært god mot deg. Her har vi kommet oss i gang med dagen, og jeg har litt forskjellig som skal gjøres. Jeg må skrive blogginnlegg, filme video, publisere video, planlegge neste uke og lage hjemmelagede kjøttkaker til middag. Så skal jeg også skvise inn en treningsøkt. Så denne dagen blir mangfoldig og fin for min del.

Men jeg ville skrive om en ting i dag. For jeg merker at denne damen har endret seg p\å en del punkt, og at jeg er meget bestemt. Faktisk fryktelig sta. Men som regel kommer det godt med i min hverdag. Da jeg dro fra Egersund, så var det mange ting som jeg forlot. Og jeg visste inni meg at jeg aldri ønsket å utsette meg selv for en rekke ting. For der var en del ting som jeg gjorde, men som jeg ikke likte. Men jeg våget ikke å si nei.

Det er det slutt på nå! For jeg sier nei til de tingene som jeg ikke ønsker å være med på. Det er rett og slett visse ting som jeg ikke takler lenger, og som jeg nekter å utsette meg selv for igjen. Her om dagen fikk jeg en forespørsel, men jeg gav et veldig kontant nei etter få sekunder. Faktisk så kom det svaret litt vel hardt ut av min munn, så jeg måtte beklage og forklare meg litt.

Jeg er stolt over at jeg klarer å sette egne grenser. Det er noe som jeg har jobbet hardt med over veldig lang tid, og jeg må fortsett trene på det. Denne gangen var jeg ikke i tvil om å si nei takk, men jeg skremte den stakkaren som spurte meg. Det var jo ikke meningen. Men etter en liten prat, så var stemningen veldig god igjen. Det er en fordel at jeg er vant til å forklare meg, og at jeg sier unnskyld dersom jeg driter meg ut.

Så husk at det er du som bestemmer! Ikke la andre styre deg inn i en retning som du selv ikke ønsker. Våg å gå dine egne veier, og vær raus og snill underveis. For vi mennesker forstår hverandre stort sett dersom vi bruker litt tid. Ha en nydelig søndag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!