Personlig vekst

Jeg er spent!

Jeg kjenner at spenningen stiger! For nå har jeg gjort alt klart til min lange dagstur i morgen. Jeg skal helt til Sørumsand, og gleder meg veldig til å delta på workshop. Vi skal lære masse tips om hvordan vi kan bli en av Norges nye toppbloggere! Det er jo et spennende tema for meg, og jeg skal virkelig suge til meg masse kunnskap. Men samtidig så merker jeg at jeg er nervøs. Faktisk aller mest nervøs fordi jeg skal kjøre så langt alene i bil. Det kommer til å bli en sen kveld før jeg er hjemme igjen.

Antrekket ligger klart, og jeg har tatt meg en dusj. Så da er det bare hår og sminke som må fikses før jeg drar herfra kl 07.00! Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok ikke så veldig mye søvn på meg denne natten. For jeg sover alltid dårlig natten før en stor utfordring. Sånn er jeg bare, og det takler jeg bra nå. Man blir jo vant til å være som man er. Men jeg koser meg sammen med min kjære i kveld, og forsøker å holde fokuset her og nå. Det nytter ikke å bruke opp energien på forhånd.

Å ta nye steg utenfor sin egen komfortsone, hjelper meg videre. Og med et så spennende tema, så kan det jo ikke være forgjeves å dra så langt for en dag. Jeg får i tillegg kjenne hvordan det er å kjøre langt helt alene. Det skal bli godt å mestre det også. For jeg ønsker jo å kunne ordne opp selv. Når jeg tenker på hvor jeg er nå, så får jeg frysninger. For dette har vært litt av en reise så langt, og jeg har så vidt kommet i gang! Det ligger masse arbeid bak fasaden, og jeg holder ikke sannheten skjult for dere.

Så i kveld koser jeg meg med Skal vi danse, og får en rolig kveld her hjemme. Det er den beste måten å samle energi på for meg. Å bare være sammen med min kjære mann, og kose seg litt på lørdagskvelden. Jeg håper at dere også har en fin lørdagskveld, og at dere har det bra. Ta godt vare på deg selv, og de som du har ekstra kjær! Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer