Personlig vekst

Jeg fikk overtenning!

Da jeg er ganske så lei av å være syk, så fant jeg ut at jeg måtte utnytte tiden fornuftig. Så jeg sminket meg, og skulle bare ta noen få bilder. Men det utviklet seg til å bli en ganske omfattende runde med bilder. Og jeg kunne kjenne at tryggheten min foran kamera var på plass i dag. Så jeg koste meg skikkelig her hjemme, og begynte etter hvert å gjøre noen sprell! Jeg ville by på meg selv, og skape litt mer liv på bildene mine. Men jeg tror det kanskje kalles for en klassisk overtenning.

De som kjenner meg godt, vet at jeg egentlig kan være ganske så tullete. Jeg liker en god latter, og jeg byr på meg selv akkurat sånn som jeg er. Faktisk så må jeg bare erkjenne at jeg syns det skikkelig gøy å våge ta slike bilder. Det viser i hvert fall at jeg er i en god periode, og at jeg trives med meg selv og livet mitt. For meg så er det viktig å ikke gjøre alt så fryktelig alvorlig hele tiden. Men være litt vågal, og gjøre noen sprell iblant. For jeg er jo en voksen dame, og burde våge mer!

Du må gjerne kaste deg på, og finn på noe morsomt i din hverdag. For meg så var dette en veldig fin start på dagen, og jeg glemte litt vekk den forkjølelsen som jeg sliter med. Senk skuldrene ned, og ikke vær så høytidelig på alt. Det er viktig å kunne by på seg selv, og rett og slett bare flire litt! Det er kanskje ikke de mest korrekte bildene, men jeg liker den dama som jeg ser! Det skal bli spennende å se hvordan livet blir de neste årene.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *