Hverdagen

Jeg hadde ikke klart dette uten min kjære!

Wenche Larsen

Jeg er så utrolig takknemlig for at min kjære mann kom inn i livet mitt. For han har virkelig hjulpet både meg og ungene videre i livet. Med de trygge rammene , og masse kjærlighet, har han vært en viktig bærebjelke i hverdagen. Det er ganske ofte at tårene mine triller fordi jeg er så takknemlig. Å føle seg elsket og ivaretatt, er magisk for meg. Og jeg støtter ham når han trenger det i sin hverdag. Det er deilig å kjenne at livet gradvis blir lettere å leve, og at han pusher meg fremover.

Å ha en ektemann som støtter meg i min jobb som influencer, betyr veldig masse for meg. For jeg kunne ikke gjort dette dersom han ikke ønsket det. For selv om han ikke er med på masse bilder eller video, så blir han jo likevel litt med. For han har jo en kone som stikker hodet sitt frem i offentligheten. Vi har snakket masse om dette, og han er veldig flink til å involvere seg i mitt arbeid. Han lager praktiske løsninger for meg, og passer på å støtte meg dersom dagen er vanskelig.

Min aller beste venn og kjæreste på samme tid. Det er sånn det faktisk er. Vi jobber oss gjennom livet sammen, og vi er perfekt match. Det hender at vi er uenige, men ingen av oss takler at vi krangler. Så vi ender alltid opp med å snakke ut der og da. Så går vi videre sammen. Å faktisk leve sammen med en mann som viser følelser og omtanke, er så godt for oss. Vi har allerede en liste over ting som vi ønsker å oppleve i fremtiden, og det skal bli spennende!

Jeg blir så glad når jeg ser bort på min kjære. Han er uten tvil min store kjærlighet. Og jeg våger å si det høyt. For han fortjener det virkelig! Ha en fin søndagskveld sammen med de som du er glad i !

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *