Hverdagen

Jeg har endret bloggen min!

God morgen!

Nå følte jeg virkelig for å gjøre en endring på bloggen min! Jeg ville ha det mye mer friskt, og likte den nye looken veldig bra selv. Jeg håper at dere klarer å finne ut av bloggen min, og at dere kanskje finner enda mer å lese på. For jeg er så motivert, og gleder meg over å ta nye steg videre i denne bransjen. For meg så er det godt å fornye seg litt, og jeg har en veldig god følelse. Denne høsten skal jeg ta nye steg, og å endre utseendet på bloggen er et viktig skritt videre.

Det er bra å våge mer, og ta egne valg. Nå føler jeg mer og mer at denne bloggen skal være med meg i veldig mange år. Faktisk så kan jeg ikke tenke meg en hverdag uten bloggen. Den er en viktig del av min hverdag, og jeg stortrives med å skrive til dere. Når man ser en positiv utvikling, så blir man jo ekstra giret også. De siste månedene har tallene mine steget betraktelig, og jeg elsker det! Når man satser så hardt som jeg gjør, så vil man jo bare nå ut til enda flere.

Nå er jeg i full gang med å planlegge høsten min, og det er masse som skjer. Noen ganger må jeg bare klype meg selv litt i armen. Det er kjekt. Men jeg er aller mest mamma, og koser meg her hjemme også. Det føles veldig bra å kunne bidra aktivt i ungenes hverdag. Jeg jobber jo her hjemme, så det er en genial løsning for oss. Min hverdag er kanskje ikke akkurat sånn som din, men jeg koser meg veldig. Jeg føler at rutinene er kommet på plass, og hverdagen er fin.

Jeg håper inderlig at dere liker bloggen min, og at jeg kan inspirere dere litt i hverdagen. Vi går jo gjennom oppturer og nedturer her på bloggen, så jeg føler jo at dere kjenner meg ganske godt etter hvert. Og skulle du være helt ny her i dag, så er du hjertelig velkommen til å bli kjent med meg! for meg så er det viktig å fokusere på det som skjer her og nå. Men samtidig må jeg planlegge de nærmeste ukene godt. For jo mer som er på plass, jo mer energi har jeg til å komme meg gjennom ukene.

La oss rett og slett heie hverandre frem denne høsten! Alle sammen trenger noen som støtter opp om en selv ,og som faktisk vil deg vel. Så jeg heier på alle dere som følger meg. Og dere skal vite at den støtten som jeg får fra dere, er virkelig gull verd for meg. Takket være alle dere, så føler jeg at noen der ute både ser og hører meg i hverdagen. Det betyr veldig masse for meg, og jeg er svært takknemlig. Å bygge sitt eget brand, tar tid og koster krefter. Men jeg er på riktig vei, og kan nesten ikke vente med å komme meg enda lenger!

Jeg ønsker dere alle sammen en flott torsdag, og håper at det blir en flott dag for oss alle sammen! La oss brette opp ermene, og gjøre en god innsats i dag også. Den jobben som du gjør hver dag, er viktig. Samme hvor du jobber, eller om du er hjemme. Vi har alle sammen viktige oppgaver i samfunnet vårt, og vi skal gjøre så godt som vi kan. Er dere enige? Vi prates igjen her på bloggen til kvelden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *