Personlig vekst

Jeg klarer det jeg vil!

God morgen!

Jeg har lært en veldig viktig ting om meg selv de siste månedene. Jeg klarer det jeg vil. For selv om jeg har mange hensyn som må tas, så kan jeg likevel nå mine mål akkurat som alle andre. Det handler om å skyve vekk alle unnskyldninger og bortforklaringer. Jeg må rett og slett renske opp inni hodet mitt, og fokusere på å finne alternativer som hjelper meg videre.

For den aller største stengselen min sitter i hodet mitt. Det har vært mange, sterke øyeblikk for meg det siste året. Når man endelig klarer å se inn i seg selv, og faktisk ta et oppgjør med egne blokkeringer. Ja, da åpner det seg mange muligheter som jeg ikke så tidligere. Det er utrolig spennende for meg. Plutselig så er mulighetene så mange flere, og ingenting er umulig. Det kan bare ta litt lenger tid for meg.

Å snu sitt eget tankesett er utfordrende for meg. Jeg jager meg selv ut av komfortsonen gang etter gang. Og vet dere noe, jeg elsker når det resulterer i en magisk mestringsfølelse. Det er godt å vite at jeg kan oppnå mine mål. Tålmodig jobbing hver eneste dag vil gjøre det mulig. Og nå våger jeg faktisk å tro på meg selv, og på mine muligheter. Jeg har fått nye grunner til å holde meg så frisk som mulig, og jeg legger opp et spennende løp de kommende årene.

Har du også vært nede for telling en gang? Har du vært uten håp, og tenkt at dette kan aldri bli bra? Heldigvis så kan jeg fortelle deg at jeg vet det kan gå bra. Men du må selv jobbe deg gjennom de vonde periodene hvor alt er mørkt. Be gjerne om hjelp, men du må selv rydde bort alt det som er negativt inni hodet ditt. For negativt tankesett er skadelig for oss alle, og må jobbes vekk. Husk at vi er mange som heier på hverandre, og du er ikke alene!

Så hvorfor ikke starte helgen med å sette seg noen nye mål? Bruk helgen til å tenke over hvor du er nå, hvor du egentlig vil være og hvordan du skal komme deg dit. Prosessene må få starte en gang, og kanskje det er din tur nå? Jeg ønsker deg en strålende fredag! Vi snakkes igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *