Personlig vekst

Jeg lar tårene få trille…

Jeg vil så inderlig gjerne være sterk, og takle alt her i livet. Det har gitt meg ganske store utfordringer, og i blant så bli presset for stort. Da kan relativt små ting, sette i gang svært sterke følelser hos meg. Jeg hater egentlig å gråte, men jeg har endret på meg litt på det punktet. For nå lar jeg tårene få trille nedover ansiktet mitt dersom det er nødvendig. Jeg har skjønt at gjennom visse prosesser, så må jeg la tårene få komme ut. Min største utfordring er å ikke være for nådeløs mot meg selv underveis.

Foran meg så har jeg store utfordringer. Og jeg vet at ingenting kommer gratis til meg her i livet. Så der må jobbes hardt og målrettet. Men jeg må ikke bli en trykk koker som plutselig eksploderer. i kveld har jeg grått masse av personlige årsaker. For noen ganger dummer jeg meg ut, og da er det ikke så kjekt å være meg. Men så er det nå en gang sånn at vi lærer av de feilene som vi gjør. I hvert fall etter en stund, og det skal jeg klare denne gangen også.

Jeg er meg selv på godt og vondt. Der finnes alltid noe som kan forbedres. Men jeg kan ta bedre valg underveis, og det må jeg lære meg raskt. Selv om jeg føler meg trist i kveld, så kommer der en ny dag i morgen igjen. Og den kommer til å gi meg nye erfaringer. Det er godt å tenke på her og nå. Jeg kjenner meg selv veldig godt, og vet når jeg har tatt feil valg. Heldigvis så har jeg ryggrad nok til å kunne erkjenne sine egne feil. Så jeg ser frem til en ny dag med nye muligheter allerede i morgen.

Vi kan lære masse av hverandre. Men da må vi våge å vise noen av de sårbare sidene våre. Det er ikke alltid man mestrer livet på riktig måte. Noen ganger gjør man det man ikke burde ha gjort. Men jeg tror at det viktige er å ta ansvar for egne handlinger, og legge seg flat når det faktisk er riktig å gjøre. Så kan man ta med seg det man har lært, og gå videre i livet litt klokere. Det er utfordrende å leve. Og det går ikke alltid på skinner. Men det gjelder å aldri gi opp seg selv!

Nå har jeg kommet meg gjennom denne kvelden også. I morgen er det fredag, og helgen kommer. Kanskje klarer jeg litt musikkterapi i morgen? Håper inderlig at kroppen min kan tillate det. Nå har jeg vært borte på grunn av sykdom i to uker, så det er viktig å komme i gang igjen. Men jeg får ta den formen som jeg får, og bruke den fornuftig. Jeg kommer til å sove godt i natt, for jeg har latt det triste få komme ut. Akkurat det er jeg glad for at jeg har lært meg.

Tårer trenger ikke å være så skummelt lenger. Men det kan rense sjelen litt, og la det tunge få slippe taket litt. Så jeg klarer meg fint, og er klar for å vise verden hvem jeg er! Det er ikke en perfekt dame som skriver denne bloggen. Nei, det er en dame som noen ganger gjør grove feil. Men jeg skal i hvert fall være en dame som ordner opp etter seg, og som våger å erkjenne sine feiltrinn. Jeg håper at resten av denne kvelden blir god for både deg og meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!