Personlig vekst

Jeg må tørre å drite meg ut!

Jeg har egentlig en ganske så sprudlende personlighet. Men jeg føler ofte at den drukner litt i alt som følger med flink pike problematikken, Men jeg må våge å drite meg ut! Man kan ikke sitte på gjerdet, og la sjanser gå fra seg fordi man ikke våger. Det er noe som jeg virkelig har tenkt masse på. For jeg savner den morsomme delen av meg iblant. Det er lenge mellom hver gang jeg slipper ned skuldrene, og bare koser meg,

Selv om man er voksen, så kan man ha det gøy! Så jeg gleder meg til denne høsten. For nå skjer der ting i september, oktober og november som er sosialt og gøy! Da skal jeg være meg selv så godt som jeg kan. Og da kan jeg slappe litt av, og kose meg sammen med gode venner. Selvsagt skal jeg være klar over at jeg er på jobb, men det skal gå veldig fint å kombinere de to tingene.

Det er viktig at vi slipper oss litt løs iblant! Jeg har vært så sorgtung og deprimert i mange år, så da er det ekstra kjekt å kjenne på glede igjen. Man setter så mye mer pris på de gode dagene. Det er en viktig lærdom som man skal ta med seg videre i livet. Nå føler jeg meg klar til å vise flere sider av meg selv, og la dere få bli enda bedre kjent med meg. For jeg har glimt i øyet igjen!

Tryggheten vokser inni meg, og jeg føler meg så mye mer vel. Det handler om å komme seg gjennom ting på sin egen måte, og finne en vei videre. Og jeg skal ha plass til hele meg. Både den seriøse siden, og den litt mer artige siden. Tenk at jeg virkelig har kommet meg så langt nå. Endelig våger jeg å kose meg! Det nyter jeg i fulle drag. Og hvis du synes jeg er barnslig, så får du bare mene det. Jeg er meg.

Så se på meg, og kast deg ut i det! Våg å være litt skrullete iblant, og ikke ta deg selv så veldig høytidelig alltid. Det er det som skaper liv, og som former oss som mennesker. vi kan være litt av alt. Og jeg gidder ikke ha dårlig samvittighet fordi jeg velger å være litt tullete på noen bilder iblant! Det er sånn jeg faktisk er, og det kan ikke noen ta i fra meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!