Hverdagen

Jeg savner kjæresten min!

God morgen!

Herlighet så glad jeg er for at det endelig er fredag! Det betyr jo at min kjære mann endelig kommer hjem til oss igjen, Jeg har savnet ham noe helt enormt denne uken, og gleder meg til å bli holdt rundt. Han er den aller beste vennen min, og jeg trenger masse omsorg nå. Men det gjør nok han også, så det blir bare koselig for oss begge. Forrige helg ble jo ikke sånn som vi hadde planlagt, så det skal bi deilig med en helt vanlig helg her hjemme. Jeg trenger ikke finne på noen verdens ting, så lenge jeg kan henge litt med ham disse to dagene.

Noen uker så er det ekstra hardt å være alene som voksen her hjemme. Men jeg vet jo også at dette er den ordningen som passe oss best. Jeg føler noen ganger at savnet blir skikkelig sterkt, og da er det utfordrende å vente på han. Jeg håper inderlig at alle sammen holder seg friske nå, og at vi kan komme oss videre etter sist ukes oppstyr. Vi skal ha en vaskerunde her i huset. Men ellers så har vi ikke så store planer. I hvert fall ikke som jeg vet om her og nå. Jeg gleder meg ekstra mye til å spise taco sammen i kveld. Satser på at det blir suksess!

Å kjenne at man savner mannen sin, er bare fint. For det gjenspeiler det forholdet som vi lever i. Det er herlig å vite at man er elsket. Og jeg merker at det bare blir mer og mer viktig for meg. Tiden går, og vi kjenner hverandre bedre og på et dypere nivå. For når man deler oppturer og nedturer sammen, så blir det et sterkt bånd. Vi har våre diskusjoner som alle andre par, men vi krangler veldig sjeldent, Og dersom vi krangler, så varer det aldri lenge før vi ordner opp med hverandre. Det syns jeg er en god ting som vi to har sammen.

Kjærlighet er ikke noe man bare kan forvente å få. Man må vise at det er gjensidig, og at man virkelig er på samme sted i livet. Jeg håper og tror at vi kommer til å få mange fine år sammen. Men det gjelder å skape gode øyeblikk i hverdagen for hverandre. For oss som er borte fra hverandre store deler av uken, så handler det om å inkludere hverandre i det som skjer der vi er. Så vi ringes flere ganger daglig, og tar hverandre med gjennom dagen. Å høre ham si at han elsker meg , er fortsatt veldig stort for meg. Og vi sier det til hverandre flere ganger daglig.

Husk å spre kjærlighet rundt deg i hverdagen din! Vær raus med gode ord, og vis at du elsker kjæresten din. I den travle hverdagen er det fort gjort å glemme sin partner litt, eller ta det for gitt at vedkommende alltid er der. Man må jobbe for å holde kjærligheten sterk. Jeg er så heldig som har fått min kjære, og gleder meg til fremtiden vår sammen.

Ha en strålende fredag, så snakkes vi igjen til kvelden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!