Hverdagen

Jeg vil bli bedre kjent med dere!

For meg så er det utrolig kjekt å se at dere følger meg i hverdagen, og at dere ofte finner meg på flere sosiale kanaler! Jeg blir veldig glad hver eneste gang der kommer til flere følgere. For jeg vil jo så gjerne levere godt innhold til alle sammen, og vise at jeg virkelig setter pris på dere. At dere velger å bruke av deres tid til å følge meg, tar jeg ikke som en selvfølge. Men jeg ønsker å ha en nærhet til dere. Og jeg håper derfor at vi kan bli enda bedre kjent i tiden som kommer.

Jeg kommer til å svare på meldinger, og besvare kommentarer så kjapt som mulig. Og jeg har så lyst til å dele oppturer og nedturer sammen med dere. Våg å svare på det jeg spør om, eller still meg gjerne spørsmål. Å ha en god kommunikasjon med dere, er jeg helt avhengig av. For jeg trenger å vite hva dere liker, og hva dere ønsker at jeg skal levere av innhold. Noen ganger kan man nemlig bli sittende fast i et gammelt mønster, og da er fornyelse så viktig. Der kan dere påvirke meg litt mer.

Det er lov å gi ris og ros til meg. Men hold det på et konstruktivt nivå. Så lenge man prater til hverandre med respekt, så mener jeg at vi kan utveksle tanker og ideer sammen. Så hva kunne dere tenkt å sett mer av her på bloggen min? Hva slags temaer ønsker dere å høre mine tanker om? Er det kjekt å se mer om mote/trender? Eller kanskje jeg skal skrive mer om trening? Hva foreslår dere? Dere kan være med å forme min blogg nå, så benytt dere av muligheten!

Nå kjenner jeg at det er på tide å ta kvelden snart. Selv om kroppen min er mye bedre, så er den fortsatt sliten etter helgen. Så jeg skal roe meg helt ned nå, og bare fokusere på hvile resten av kvelden. Men jeg ønsker dere alle sammen en riktig fin kveld, og så håper jeg at dere gir meg innspill til innhold. Vi snakkes igjen her på bloggen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!