Personlig vekst

Jeg vil bruke 100% av mitt potensiale!

Jeg er en dame som jobber målrettet mot det jeg ønsker å oppnå. Og jeg nekter å la ulike utfordringer stoppe meg i å nå drømmene mine. Sånn har jeg kanskje egentlig alltid vært, men jeg har holdt meg selv hardt tilbake. Nå er jeg i ferd med å åpne opp nye dører i livet mitt, og det gjør meg svært fokusert. Jeg kan være nervøs noen ganger, og syns at det er utfordrende å kaste seg ut på dypt vann. Men endelig er jeg 100% sikker på at dette skal jeg faktisk klare!

For meg så har det vært viktig å bygge en solid plattform. Og det er det som gjør at jeg nå føler meg sterk, og er klar for å ta nye steg. Det er faktisk ganske morsomt å se at der stadig kommer frem nye drømmer, og jeg tar de på alvor. Det er ikke alt som er klart for å deles i offentligheten enda. Men jeg kjenner at der skjer masse inni meg, og det er så spennende. Jeg er ikke så redd for å være et kjent ansikt, men tar det på alvor. Når jeg endelig har bestemt meg, så gjør jeg alltid mitt aller beste for å lykkes.

Det er utrolig viktig for meg å ha begge beina plantet på jorden. Men det er faktisk lov å tenke stort, og sette seg mål både på kort og lang sikt. Jeg våger å lage en plan, og skal jobbe iherdig for å nå de målene som jeg setter. Dere har vist meg at jeg kan få det til! For det betyr så utrolig mye for meg å vite at dere følger meg på mine kanaler. Dere ser nok at jeg tar nye steg, og at jeg gradvis har blitt tryggere på meg selv. Selv om jeg fortsatt har utfordringer, så lar jeg dem ikke stoppe meg.

Noen ganger må vi ta noen omveier for å komme i mål. Jeg føler absolutt at det har tatt tid, og at jeg enda har en lang vei å gå. Men det kjekke er at jeg allerede merker endringer, og jeg når delmål. Det trigger meg veldig, og jeg blir så inspirert til å fortsette med hard jobbing hver eneste dag. Jeg ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld, og så gleder jeg meg til å dele mer her i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!