Personlig vekst

Jeg vil ikke stoppe nå!

Da jeg startet min aller første blogg i 2016, så ante jeg ikke at det til slutt skulle bli min jobb. For på den tiden så ville jeg kun ha et sted hvor jeg kunne dele mine tanker og følelser i terapien min. Det var godt å ha mitt eget sted, og jeg føler virkelig at det har hjulpet meg masse gjennom disse årene. Men heldigvis så begynte jo livet å bli lysere etter hvert , og da kom der andre ting også på bloggen min. Så har det egentlig bare blitt mer og mer, og flere sosiale medier.

Snøballen har virkelig begynt å rulle ,og jeg jobber meg gjennom ukene og månedene. Gradvis øker jeg, og dette er veldig spennende. Jeg vil ikke stoppe nå. For endelig har jeg jo virkelig tatt nye steg, og jeg føler meg så trygg på at dette er riktig for meg. Men jeg kan enda huske hvordan livet var da jeg startet. Og endringen hos meg selv er enorm. Jeg tror at gjennom bloggen min, så vil jeg jobbe meg videre i livet. Den hjelper meg til å fokusere på fremtiden min.

Da jeg tok min utdannelse i ungdomsårene, så var det ikke aktuelt å tenke på en slik type jobb som dette. Så jeg tok mitt fagbrev i butikkfag, og la vekk artist ambisjonene mine. Jeg angrer ikke på at jeg tok en utdannelse, og jeg hadde kjekke jobber i mange år. Men jobb og privatliv tok fra meg muligheten til å utvikle meg som artist. Det er trist for meg å tenke på. Men nå er jeg endelig i en posisjon som gjør det mulig å kombinere jobb og artist drømmen min. Så det kribler i magen, og jeg har lyst til så mye.

Nå ser jeg muligheter som før var helt fjerne. Men det ligger fortsatt et stykke frem i tid, og hard jobbing skal få meg dit. For meg så er virkelig livet begynt å bli bra, og jeg har stor tro på at drømmer kan bli til virkelighet. Jeg skal være så tålmodig som jeg bare kan, og ha fokuset på riktig sted. Nå er det viktig å fortsette jobben med å bygge et solid fundament. Der får jeg god hjelp av min mentor, og jeg vet at vi jobber godt sammen.

Jeg snakket her om dagen med en veldig god venninne, og vi var enige om at nå går det riktig vei. Det handler om å aldri gi opp! Man må våge å ta utfordringer, og faktisk blø litt for mulighetene. Når jeg går all in for å oppnå noe, så er jeg sta og målrettet. Det har hjulpet meg frem til i dag, og det kommer til å føre meg frem til muligheter. Men vi kan ikke gi oss! Man må gi blaffen i negative røster, og faktisk stole på sin egen magefølelse. For det er mitt liv det gjelder, og ikke noen andres.

Livet er noen ganger vanskelig å skjønne. Og jeg har mange ganger følt at motstanden har vært vel drøy. Men den som jobber tålmodig, kommer seg gjennom det på en styrket måte. For få år siden kunne jeg aldri klart den hverdagen som jeg nå har. Men livet har endret seg, og det går riktig vei nå. Endelig er det lov å være skikkelig optimist på egne vegne! Jeg er svært glad for alt som skjer rundt meg nå, og forsøker å leve i nuet. Livet ruller videre, og jeg skal henge med så godt som jeg bare kan!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer

 • Heidi

  Jeg er forsåvidt tilhenger av å ikke gi opp så lett, men stemmer det at du ikke har hatt noe som helst inntekt på bloggen din siden oppstart i 2016? I så fall lurer jeg på hva som er planen for å få dette til være jobben din (en betalt jobb) og hvilken tidshorisont du har? Misforstå meg rett, jeg ønsker deg lykke til, men jeg tror det er viktig å være realistisk med tanke på at du har begitt deg ut i en beintøff bransje. Klarer ikke å få helt taket på hvilket/hvilke segment du sikter deg inn på og hvordan du skal kunne leve av sosiale medier uten en tydelig plan. Det er mye snakk om mål og delmål i innleggene dine, men aldri hva de er eller hva du gjør, eller skal gjøre, for å nå disse målene.

  • welgforedrag@outlook.com

   Det stemmer at jeg har hatt blogg i flere år. Men da jeg aller først satte i gang, så var det utelukkende for å ha det som terapi. Selve valget om å satse som Influencer , ble tatt i vår da jeg tok imot en plass på Influencer programmet til Anne Brith. Jeg jobber langsiktig, og bygger opp plattformene mine. Så jeg er i rute. Og dette er mitt valg , og jeg har troen på min fremtid uansett.

 • Kathinka

  Du svarer ikke på spørsmålet over om hvilke segmenter du skal rette bloggen din mot fremover. Det er jo langt på vei avgjørende for hvilke annonsører som vil samarbeide med deg. Hvordan ska du skille deg ut i mengden av influencere, rettere sagt hvordan skal du påvirke folk og med hvilke virkemidler? Slik kanalene dine fremstår i dag, virker innholdet tilfeldig, gjentakende og planløst. Jeg kan skjønne at dette kanskje er en morsom hobby for deg, men at NAV i praksis finansierer prosjekter som dette, må jeg si jeg er veldig kritisk til.

  • welgforedrag@outlook.com

   Hei! Du må gjerne få lov til å være kritisk, og det er helt frivillig å følge meg. Jeg har en livstilsblogg med fokus på personlig vekst og mestring. Når det kommer til NAV, så er jo det en privat sak hvor vi gjennom en avklaringsprosess har kommet frem til en løsning. Forstår at ikke alle finner mitt innhold interessant. Vi er ulike. Så kanskje du heller da burde følge noen som du liker. Mvh Wenche