Personlig vekst

Jeg vil se knallbra ut på rød løper fest!

Wenche Larsen

God morgen!

Jeg gleder meg så utrolig masse til jeg skal på influencer kurs i Tromsø i oktober! Da skal vi ha en helg som er stappfull med jobb, og vi skal kose oss litt også. For på lørdagskvelden skal vi jammen meg ha rød løper fest. Og jeg har bestemt meg for å se helt smashing ut den kvelden! Det er jo så gøy å få være med på noe helt nytt, og jeg vil føle meg fin. Så jeg driver nå og planlegger antrekk for hele helgen, og særlig for denne festen. Men jeg har ikke kommet til noen konklusjon enda.

Dette har også hjulpet meg til å holde fokuset på trening, og sunt kosthold. For jeg vet at treningen kommer til å hjelpe på kropp og selvbildet. Jeg er så heldig som får oppleve spennende utfordringer, og jeg er svært takknemlig. Det kommer garantert til å bli en krevende helg, og jeg må forberede meg godt. Det blir nok gjentatte turer ut av komfortsonen disse dagene. Men jeg er god på mental forberedelse, og den egenskapen kommer godt med her på denne turen.

For meg så handler det ikke så mye om de kiloene som forsvinner i treningen. Men for meg så er det så viktig at jeg kan føle meg vel i egen kropp. Og særlig når man skal være med på mange bilder, og øve oss på rød løper. Da vil jeg bare ha på meg antrekk som hjelper meg til å føle meg sterk. Og dere kan være helt sikre på at den røde leppestiften definitivt er på plass denne helgen! Det kommer til å bli tøft, men jeg gleder meg så utrolig masse likevel!

Så mine forberedelser er allerede i gang. Og jeg tenker på antrekk, sminke, vesker, sko , hår og negler. I tillegg så er det jo aller viktigst å faktisk få med seg masse kunnskap fra denne helgen. For jeg vil jo ta nye steg videre mot målene mine. Herlighet, dette er en spennende høst for meg! Tenk at jeg virkelig skal være med på et sånt opplegg. Noen sommerfugler kommer der garantert til å være i min mage, men jeg skal jobbe hardt for å ha riktig fokus!

Ha en flott lørdag alle sammen! Så snakkes vi her igjen til kvelden igjen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *