Youtube

Kan barndomsdrømmen bli en virkelighet?

Helt siden jeg var en liten jente, så har jeg hatt en drøm. Og den drømmen lever fortsatt den dag i dag. For jeg har ikke tenkt å gi opp håpet. For meg så var det helt naturlig å ville stå på scenen. Å være artist har alltid vært mitt ønske, og jeg jobber meg fremover mot å oppfylle drømmen min. Det handler om at jeg elsker musikk, og jeg elsker å formidle gjennom musikk. Da kan jeg få sagt så mye gjennom hver låt. Og det er så gøy at jeg endelig våger å lage min egen musikk.

Nå jobber jeg målrettet mot egen plate i 2020. Jeg har kommet veldig godt i gang med skriving av låter, og har kommet over halvveis. Sangene har jeg testet offentlig i noen få anledninger, og responsen har vært enorm. Faktisk helt fantastisk, og det varmer hjertet mitt så mye. For da ser jeg jo at musikken min treffer publikum, og at den trigger følelser. Det ser ut som jeg har truffet en nerve, og at låtene blir godt mottatt. Det er godt å kjenne på, og det motiverer meg til å fortsette.

For meg så er det viktig å bevare denne drømmen, og vite at den kan bli til virkelighet. Jeg gleder meg som et lite barn på julaften, og kan nesten ikke vente med å komme meg i studio. Men nå skal jeg bruke de neste månedene godt, og jobbe hardt for å komme i mål med sanger og budsjett. Alle de flotte tilbakemeldingene som jeg har fått, gir meg en ro. For det forteller meg så mye. Og jeg trenger bekreftelser på alt jeg gjør. Da føler jeg meg trygg, og kan la nye sanger få formes inne meg.

Jeg vet hva jeg vil, og planene er klare. Så nå håper jeg inderlig at alt løser seg. Hver dag så tenker jeg på det, og drømmer meg vekk. Jeg lengter tilbake til scenen, og til å fremføre min egen musikk. Jeg skal klare det til slutt!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer