Hverdagen

Kjærlighet fjerner usikkerhet!

Å føle seg elsket, er magisk. Det jager vekk masse usikkerhet. Og jeg elsker å være pakket inn i trygge rammer hvor kjærlighet og respekt råder. Det er med på å få sår til å gro, og man kan komme seg fremover i livet. Å faktisk få en stabil hverdag, har gjort underverk med både små og store her hjemme. Det er så godt å kjenne på, og jeg føler endelig at vi kommer oss noen steg videre alle sammen. Stabilitet er alfa og omega. I hvert fall når man sliter med en tung ryggsekk som forsøker å ødelegge vår nye hverdag,

I alle disse årene siden vi flyttet ned hit til Mandal, så har alle fagpersoner sagt det samme. Bruk tiden på å stabilisere hverdagen. Og vi har virkelig jobbet hardt over mange år nå. Da er det ekstra godt å se at vi alle sammen er på riktig vei. Vi har tatt små steg, snublet og reist oss opp igjen. Ingenting kommer gratis, og det koster krefter og tålmodighet. Men den som jobber jevnt og trutt, oppnår heldigvis resultater. Jeg merker det veldig på meg selv, og jeg har blitt mye sterkere. Det er godt å kjenne på.

Kjærlighet kan definitivt kurere gruff. Og jeg var så overrasket da jeg endelig fikk oppleve ekte kjærlighet som voksen. Jeg visste ikke hvordan det var, og fikk sjokk. Faktisk så testet jeg min kjære ganske hardt, for jeg var sikker på at han ikke kunne være så snill. Men jeg fikk gang på gang se at han var en rolig og sindig kar med et stort hjerte. Når jeg endelig gav meg hen til vår kjærlighet, så løsnet der så mange ting inni meg. Og jeg har ikke vært den letteste å leve med i perioder.

Det tok tid å forstå vårt nye liv. Der var så mange ting som var helt annerledes enn min tidligere erfaringer. Men jeg klarte heldigvis å ta i mot den kjærligheten som han ville gi meg. Det var et svært viktig og riktig valg for meg og mine barn. Jeg kan ikke få forklart det skikkelig en gang. For det er så sterkt. Men jeg vet at vi skal leve sammen resten av livet. Jeg håper inderlig at vi får et langt liv sammen. Det har vi fortjent begge to. Jeg kan huske hvor redd jeg var i starten. Men det gikk over, og jeg elsker det.

Jeg ble heldigvis sammen med en person som var stikk motsatt av det jeg hadde hatt før. Det var ikke snakk om å gjøre samme feilen om igjen. Når man er redd for å kaste seg ut i et nytt forhold, så pass på at du ikke havner i samme trøbbelet som før. Jeg vet at min familie var engstelige for hva som ville skje med meg. Men jeg ble sjekket opp av en herlig mann som er min sjelevenn. Og vår kjærlighet har skapt rammer som jeg kan oppholde meg i. Stabiliteten kom heldigvis ganske fort, og jeg kunne jobbe meg sterkere.

Å være i et nytt ekteskap, er fantastisk for meg. Og ungene mine har fått en super stefar. Det var akkurat dette vi trengte for å kunne komme oss videre i livet. Jeg vet med sikkerhet at vi har gjort masse riktig de siste årene, og at vi kommer oss gjennom alt som skjer. Kjærligheten gjør oss nemlig sterke, og sammen tåler vi så mye mer. Der ligger masse styrke i å være to. Og jeg føler meg ekstremt takknemlig for at det ble oss. Jeg har ikke angret en eneste gang. Som alle andre, så diskuterer vi noen ganger. Men vi ordner opp fort. For vi ønsker å leve i kjærlighet og respekt med hverandre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!