Hverdagen

Klarer du å prioritere riktig?

God morgen!

Da er vi allerede kommet i gang med nok en ny uke! Det er ikke tull når jeg sier at dagene flyr av sted for tiden. Men da er det desto viktigere å vite hvordan man prioriterer riktig i en travel hverdag. Og det er ikke sånn at vi alle sammen prioriterer likt. For vi er ulike mennesker med ulike behov. For min del så må jeg planlegge dagene mine ganske godt, og holde meg mest mulig til den planen. Da fungerer jeg som regel best. Dermed må jeg veldig tidlig tenke over hvile prioriteringer jeg må ta denne uken.

Først må man skaffe seg oversikt over ukens gjøremål og avtaler. Deretter må man plassere disse inn i kalendere, og ta hensyn til de private tingene som må gjøres i løpet av kommende uke. Faktisk så har jeg allerede laget meg en treningsplan for denne uken. Det fungerer fint for meg, og jeg trenger trening ofte for å kunne gjennomføre andre avtaler. Så må jeg også tenke på hvor mye barna skal i løpet av uken, og logistikken som følger med der. For jeg er jo den eneste voksne som er hjemme i uken.

Klarer du å prioritere riktig i din hverdag? Er du flink til å organisere dagene, og få tid til alt? Kanskje du må endre litt på tingene, og finne en annen løsning? Jeg tror at det er veldig viktig å bruke tid på forberedelser. For da er man allerede i gang med å forberede seg mentalt på forhånd. Det er viktig for meg å ha en fullstendig oversikt. Der kommer jo inn akutte situasjoner, men det fikser vi der og da. Jo mer jeg har forberedt uken, jo tryggere er jeg. Og da kan jeg mestre så mye mer.

Jeg ønsker deg en super uke! Håper virkelig at dine dager blir fine, og at du rekker å ta vare på deg selv underveis!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!