Personlig vekst

Musikkterapien reddet meg i dag!

For meg så har denne uken vært preget av sykdom, og tunge dager. Så da jeg stod opp i morges, så ville jeg egentlig ikke gjøre noe som helst. Men jeg visste jo godt at de ventet på meg på musikkterapien i dag, og at jeg ville bli etterlyst. Da tenkte jeg at det fikk heller bli en kort stund dersom jeg ikke klarte å gjennomføre det. Det var derfor en betenkt utgave av meg selv som møtte opp. Men jeg ble så godt tatt imot, og masse kjærlighet kom mot meg. Det varmet hjertet, og jeg fikk beskjed om å senke skuldrene ned, for der inne skulle føle meg trygg og ivaretatt.

Der var også et nytt bekjentskap der, og det var så kjekt å bli litt kjent med et nydelig menneske. De to timene gikk så fort, og det var så deilig å endelig både synge og spille igjen etter to uker med sykdom. Vi var innom mange ulike sjangre, og jeg fikk meg noen runder på slagverket også i dag. Det er lenge siden sist, men det var så kjekt. Når det var på tide å slutte av til vanlig tid, så var vi flere som ikke ville gå hjem enda. Så vi fikk lov til å bli en time lenger. Jeg er så utrolig takknemlig for at dette tilbudet finnes her i Mandal for oss som trenger det.

Det var ikke tvil om at disse timene reddet meg fra nok en dag med tungsinn og tårer. Når man har vonde perioder, så betyr det så mye å kunne være omringet av vennlighet, omtanke, trygghet, kjærlighet og støtte. Det redder meg virkelig. Og jeg gleder meg allerede til to nye økter i neste uke. Musikk er et verktøy som treffer hjertet mitt, og som heler gamle sår. Når man egentlig føler seg helt elendig, så er det ekstra godt å finne roen sammen med mennesker som jeg er trygg på. Livet mitt er ikke en dans på roser, og jeg trenger all den hjelpen som musikken gir meg.

Jeg gikk derfra med et stort smil rundt munnen min. Det er en dag som jeg ikke skal glemme så fort. Jeg fikk endelig lov til å kun være meg, og ikke forsøke å skjule hvordan livet egentlig er. Når jeg tenker på hvordan musikken gir meg energi, så er jeg så glad for talentet mitt. Og jeg er så trygg på den delen av meg. Stemmen er min styrke, og jeg elsker å synge fra hjertet. Noen ganger så opplever jeg å få frysninger mens jeg synger selv. Det skjedde faktisk i dag. For følelsene mine trigges, og der skjer så masse i kroppen min mens jeg synger.

Nå skal jeg virkelig nyte denne helgen med god samvittighet. For det har vært en helt elendig uke, og da trenger vi noen gode dager sammen som familie. Min kjære mann kommer hjem, og jeg gleder meg virkelig til fredagstaco denne helgen. Nå lengter jeg etter å sovne i hans armer, og bare vite at det ordner seg alltid på et vis. For vi kjemper oss gjennom hverdagen sammen. Denne helgen skal vi fokusere på hverandre, og bare gjøre det som vi virkelig må gjøre.

Jeg ønsker deg en fin fredagskveld, så snakkes vi snart igjen her om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer