Hverdagen

Dette skjer denne uken!

God morgen, og god mandag!

Da er vi allerede i gang med en ny uke, og jeg må si at denne høsten så løper bare datoene av sted. Vi er kommet til oktober, og da er det jo snart skikkelig vinter. Men jeg håper at den sterke kulden ikke kommer riktig enda, og er så klar for å sette i gang på denne ukens oppgaver og planer. I dag så skal jeg jobbe masse fra morgenen av. Der skal tas masse bilder til min Instagram, og jeg skal planlegge alle innleggene som skal ut i denne måneden. Det er ubeskrivelig deilig å ha planlagt noen uker frem i tid. Der skal også redigeres masse bilder, og jeg skal oppdatere alle kanalene mine.

Men jeg gleder meg veldig til å få fikset på neglene min i formiddag. Jeg skal teste ut en annen salong, og jeg håper virkelig at dette kan gå bedre. Det var så smertefullt sist gang, så jeg orket ikke å gå tilbake dit jeg var. Men denne damen har godt rykte på seg, og jeg er så klar for å få røde negler igjen. Både jeg og min kjære mann liker nemlig røde negler aller best. I ettermiddag så skal jeg være med å forberede Mental Helse sin basar. vi har så mange gevinster, og vi skal få organisere alt. På tirsdag skal jeg som vanlig på musikkterapien i flere timer, og så er det da denne basaren kl 18.

Onsdag og torsdag er satt av til jobbing her hjemme. Da skal jeg planlegge, og skrive en del flere innlegg til bloggen min. Det er deilig å ha hele dagen til rådighet. Da er det mer rom for å ta de pausene som man trenger. Både med tanke på egen helse, men også det å være tilgjengelig for barna mine. På fredag rekker jeg en liten time med musikkterapi, og så skal jeg av sted på et skolemøte. Og da tenker jeg at det virkelig er skikkelig greit å få helg igjen sammen med mann og barn. Jeg skal jo dra til Tromsø helgen etterpå, så da må vi nyte denne helgen litt ekstra sammen.

Jeg håper virkelig at du henger deg på, og følger meg gjennom uken min. Det er så kjekt å kunne dele hverdagen min med dere, og jeg er så takknemlig for at du følger meg! Ha en strålende uke!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer