Hverdagen

Dette skjer denne uken!

God morgen, og velkommen til ny uke!

Da er vi allerede kommet oss godt i gang med mandagen, og jeg er så klar for å kose meg denne uken her. Det kommer garantert til å bli en uke med nye erfaringer, og jeg satser på personlig vekst i store mengder. Jeg vet jo allerede at jeg skal ut av komfortsonen mine ganske mye denne uken, så det er bare å stålsette seg skikkelig. Jeg begynner med en rolig jobbdag her hjemme i dag, og så skal jeg komme meg på Linedance igjen i kveld. Det er noen uker siden sist, så det gleder jeg meg veldig til.

På tirsdag skal jeg som vanlig møte opp kl 09.30 på musikkterapi. Det blir kjekt å fortsette med å øve på julemusikken. Det er nemlig sånn at jeg skal opptre på torget når de tenner juletreet i Mandal sentrum første søndag i advent! Det er et skikkelig spennende oppdrag, og jeg tar imot det med stor ydmykhet og takknemlighet. Jeg gleder meg så til det, og jeg kommer nok til å bli ganske rørt også. Min oppgave er å synge tre sanger sammen med musikerne mine. Og så skal jeg være forsanger når de andre går rundt treet.

Det kommer til å bli en lang økt på tirsdag, og jeg er nok ikke ferdig der før kl14.00. Men resten av dagen har jeg ikke andre planer enn å jobbe litt med bloggen på ettermiddagen her hjemme. Da trenger jeg nok å hvile kroppen min litt. Jeg har heldigvis ikke noen planer på onsdag og torsdag. Men da gjelder det å jobbe mest mulig, og ha alle innleggene til bloggen klare for resten av uken. Så blir det også en oppgave å pakke kofferten til jeg skal på tur i helgen. Så jeg skal planlegge alle antrekkene mine.

Grytidlig fredag morgen reiser jeg med fly til Gardermoen, og så videre til Tromsø. Da skal jeg være med på Influencer workshop weekend, og bo på hotell sammen med mine kollegaer i influencer kurset. Det kommer garantert til å kreve enorme mengder med energi, så jeg skal passe på meg selv underveis. Det kommer til å være mange inntrykk, og jeg gleder meg til å lære masse nytt. Jeg kommer til å vise masse fra helgen på Insta story, så pass på at du følger meg der!

Jeg kommer til Kjevik på søndag kveld, og da er jeg nok ganske så sliten. Men jeg skal rett hjem til Mandal, og ta livet med ro. Det blir en spennende uke, dette her! Jeg er klar for denne utfordringen, og jeg føler meg sterk i meg selv. Det er et godt tegn før en slik opplevelse. Det blir ekstra viktig for meg å spise riktig, sove nok og være klar for å gå ut av komfortsonen! Jeg håper at du har lyst til å følge meg gjennom uken!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!