Hverdagen

«Dreamteam»?

Jeg har gledet meg veldig til å dele rom med Mette Ask denne helgen. Er vi et «dreamteam»? Hvordan kommer dette til å utvikle seg disse dagene som vi er sammen. To ulike bloggere på veldig mange vis, men det er masse latter og galgenhumor inne hos oss. Vi har kun møtt hverandre en gang på et kurs, så dette kommer til å bli spennende. Kommer Mette til å ligge våken hele natten fordi jeg snorker? Eller prater vi hverandre i senk hele natten? Kommer vi opp med geniale løsninger for våre kanaler?

Det er ikke noen som vet hvordan man passer sammen på rom en hel helg. Så dette er et sjansespill som ingen vet hvordan går. Jeg har mine sære trekk, og Mette har sin væremåte. To bloggere som skriver ulikt, men som likevel kan finne likheter. Begge to jobber hardt, og denne helgen håper jeg at vi begge kan få mer kunnskap som gjør oss bedre. Jeg ble nemlig så overrasket da jeg fikk vite at Mette hadde bedt om å få dele rom med meg. Det tok jeg som et stort kompliment, og jeg er så glad for at vi får muligheten til å bli så godt kjent.

Første dag har gått veldig bra, og jeg er strålende fornøyd. Selv om jeg ikke har fått kofferten min, må starte morgendagen med null sminke. Neida, jeg skal heller få bli sminket av noen andre. De er så herlige, og jeg vet at de vil meg vel. Jeg og Mette har begge to sterke personligheter, så dette kommer til å bli skikkelig gøy! Så hva tror dere? Er vi et skikkelig «dreamteam»?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer