Hverdagen

Ekte vennskap er gull verd!

Jeg er ekstremt glad i de vennskapene som jeg har i livet mitt. Og jeg merker på meg selv at slike relasjoner bare blir mer og mer viktig for meg. For når man har hatt en skikkelig re start på livet, så tar man ikke noen verdens ting for gitt. Hver gang jeg er sammen med mine venner, så bobler hjertet mitt av glede og takknemlighet. For vennskap gir meg så utrolig mye, og jeg håper inderlig at jeg bidrar på samme måte for dem. Jeg trenger ikke å ha 100 venner. Nei, jeg klarer meg veldig godt med noen få. Men jeg merker jo at når jeg nå er mer åpen for nye relasjoner, så skjer det iblant ganske så automatisk. Hvis kjemien stemmer, så er det jo bare hyggelig å få en venn til i livet.

Det som er så deilig med livet, er jo at man kan få så mange sjanser til å oppleve gode øyeblikk. Men man må være åpen for det, og fakisk fokusere på de vennskapene som man har. Jeg forsøker derfor å møte dem ganske ofte. Det gir meg så mye positiv energi. Hverdagen kan jo noen ganger være utfordrende for oss alle sammen, og da er det ekstra viktig å være i en god og sterk relasjon. Å få lov til å støtte en annen person i tunge stunder, kan være en veldig viktig erfaring i deres relasjon. Så jeg anbefaler deg å kaste masken vekk iblant, og våge å dele noen personlige øyeblikk sammen. Men selvsagt må det være en venn som du stoler på.

Når man gir masse av seg selv, så får man som regel masse igjen. Og vennskap trenger å pleies godt. Jeg ser ikke mine venner hver dag, men jeg vet at de er der for meg. Man må våge å si i fra. Hvordan pleier du dine vennskap? Bruker du nok tid sammen med dem, eller tar tidsklemma deg? Jeg tror at alle sammen noen ganger drukner litt i sine egne liv, og de bekymringene som dukker opp. Så snakk gjerne med vennene dine i forkant, og la dem få ta litt del av det du står i der og da. Jeg har virkelig opplevd å ha masse støtte fra mine venner, og det har vært med på å gjøre meg så sterk som jeg er i dag.

Så ta godt vare på dine vennskap! Det vil være en god investering i fremtiden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer